Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Α. Μιχαήλ: Δεν ήταν κανένα πέναλτι

Δεν υπήρξε καμία περίπτωση πέναλτι τόνισε ο Αλέξης Μιχαήλ που παραδίδει τη φανέλα στο νεαρό γκολκίπερ Ανδρέα Γιαννιώτη.

Ως το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ χαρακτήρισε το δευτεριάτικο (20/10) με τον πανιώνιο ο Αλέξης Μιχαήλ, τονίζοντας ότι το κλειδί ήταν η συγκέντρωση και η αποτελεσματικότητα.

Ο 28χρονος αμυντικός μίλησε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», όπου εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε με τη συμπεριφορά του Άντι Λίλα στο παιχνίδι της Σερβίας με την Αλβανία.

Αναλυτικά μίλησε:

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου: «Ήταν το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς, επειδή ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ήμασταν αποτελεσματικοί και συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλαμε από την αρχή του αγώνα. Ήταν επιλογή μας να δώσουμε χώρο στον Πανιώνιο, να τον περιμένουμε πίσω και στην κόντρα επίθεση να κάνουμε κάτι. Δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από το πρώτο εικοσάλεπτο. Δεν είχαμε κάποια σημαντική φάση από τον Πανιώνιο».

Για τα δύο πέναλτι που ζητούν οι Νεοσμυρνιώτες: «Από ό,τι έμαθα, δεν τα έχω δει, δεν ήταν κανένα. Τώρα γυρίζουμε στα Γιάννενα. Δεν ήταν κάτι κραυγαλέο για να δοθεί πέναλτι. Δεν είχαμε τέτοια φάση».

Για την ιστορία με τον Λίλα: «Είναι ένα περιστατικό που μας επηρέασε. Θέλοντας και μη συζητήσαμε αυτό το θέμα. Ο Άντι είναι ένα παιδί που παίζει στην ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε αν ήταν λάθος ή σωστό. Οφείλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Ο Άντι είναι τόσα χρόνια στην ομάδα και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ θέμα. Είναι λογικό όταν συμβαίνουν τέτοια περαστικά να υπάρχουν αντίδραση. Κακά τα ψέματα, αυτά επηρεάζουν τον Έλληνα οπαδό. Εμείς δεν πρέπει να ακολουθήσουμε την ίδια τακτική. Ο Άντι ήρθε την Παρασκευή, δώσαμε σημασία στο παιχνίδι και δεν ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα. Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλαμε να το συζητήσουμε αυτή την εβδομάδα. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έγινε και μόνο εκείνος μπορεί να μας εξηγήσει, θα μας πει ο ίδιος τι έκανε».


Για την πορεία του ΠΑΣ: «Στα δύο πρώτα παιχνίδια ξεκινήσαμε καλά και παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Στους επόμενους αγώνες δεν ήμασταν τυχεροί και χρειάζεται η τύχη στο ποδόσφαιρο. Δεν ήμασταν δημιουργικοί, αλλά στις φάσεις που είχαμε, καταφέραμε να σκοράρουμε. Είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα. Σημασία έχει να παίρνεις βαθμούς και να συνεχίζεις με περισσότερη αισιοδοξία. Δεν μπορείς να δεις θέαμα όταν παίζεις για τους βαθμούς. Μετά τη 12η αγωνιστική θα καταλάβεις ποια ομάδα μπορεί να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο ή να προσφέρει θέαμα».