Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Μ. Βελλίδης: Δουλέψαμε πάνω στην τακτική του Πανιώνιου

Οι δηλώσεις του Μάρκου Βελλίδη στη NOVA


Στη σημασία που έχει για τον ΠΑΣ Γιάννινα η νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη στάθηκε ο Μάρκος Βελλίδης μιλώντας στην εκπομπή των καναλιών Novasports «Ώρα των πρωταθλητών». Ο τερματοφύλακας της ηπειρώτικης ομάδας μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στην έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του και τόνισε πως θα πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό. 

«Νομίζω πως όλη η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη και κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής. Ευτυχώς για εμάς καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ και να φύγουμε με τη νίκη από μία σπουδαία έδρα», δήλωσε αρχικά ο Μάρκος Βελλίδης.

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και παρουσιάστηκαν καλύτεροι: «Όλες αυτές τις μέρες δουλεύουμε πάνω στην ομάδα του Πανιωνίου. Ο προπονητής μας είπε κάποια τεχνικά στοιχεία και μας βγήκαν οι φάσεις. Στο ημίχρονο είπαμε ότι μπορούμε να φύγουμε με τη νίκη και το πιστέψαμε. Καταφέραμε και πετύχαμε ένα γκολ και φύγαμε με τους τρεις βαθμούς». 

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Μόνο χαρούμενοι πρέπει να είναι οι Έλληνες φίλαθλοι όταν βλέπουν πολλές ομάδες να πρωταγωνιστούν. Φέτος το πρωτάθλημα φαίνεται πολύ εντυπωσιακό και νομίζω είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε συνέχεια σκαμπανεβάσματα στη βαθμολογία».

Για τη χημεία που υπάρχει στον ΠΑΣ: «Το γεγονός ότι έχουμε χημεία μας κάνει δυνατούς σαν ομάδα. Ξέρει ο καθένας τα δυνατά και αδύναμα σημεία του άλλου και αυτό μόνο ωφέλιμο είναι. Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε όλοι μαζί αρκετό καιρό».

Για την βαθμολογική συγκομιδή του ΠΑΣ: «Λόγω της αναβολής της 6ης αγωνιστικής εμείς έχουμε αγωνιστεί  τέσσερις φορές εκτός έδρα. Το μεγάλο μας όπλο είναι η έδρα μας οπότε νομίζω ότι μέχρι τώρα η βαθμολογία μας είναι πολύ καλή. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να συνεχίσουμε έτσι. Φέτος βλέπουμε ομάδες που τις είχαμε συνηθίσει στις χαμηλές θέσεις να φιγουράρουν στις πρώτες τρεις θέσεις».

Για τα ματς με Καλλονή, Πλατανιά και Νίκη Βόλου και αν είναι ευκαιρία για τον ΠΑΣ να μαζέψει βαθμούς: «Αν δούμε τη βαθμολογία της Καλλονής θα δούμε ότι είναι ποιοτική ομάδα. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Αν καταφέρουμε σε αυτά τα παιχνίδια που θεωρούνται εύκολα να μαζέψουμε βαθμούς θα είναι ακόμη καλύτερα για τη συνέχεια».
ΠΗΓΗ: novasports.gr