Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Γ. Πετράκης: Κάναμε μια σημαντική επιτυχία

Ο Πετράκης τόνισε ότι ήταν μια μεγάλη επιτυχία για τον ΠΑΣ η νίκη στη Νέα Σμύρνη.

Ο Γιάννης Πετράκης υποστήριξε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν βρίσκεται στην κατάσταση που θα ήθελε, ωστόσο δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Άντι Λίλα, μετά τα όσα συνέβησαν στο ματς της Σερβίας με την Αλβανία.

«Είναι ένα πολύ σπουδαίο και σημαντικό παιχνίδι γιατί ερχόμαστε από ανεπιτυχή αποτελέσματα στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην οργάνωση και στο επιθετικό κομμάτι. Στο πρώτο μέρος αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες και ο Πανιώνιος είχε τις ευκαιρίες. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε η ομάδα που θέλουμε. Με τις αλλαγές και τη διάταξη, είχαμε την προϋπόθεση να μπούμε με αξιώσεις στην περιοχή του αντιπάλου και να πετύχουμε το γκολ που μας έδωσε τη νίκη. Είναι μια σημαντική επιτυχία απέναντι σε μια καλή ομάδα και τώρα έχουμε το μυαλό στο επόμενο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου. 

Για το τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα ματς: «Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα δικαιούταν κάτι. Δώσαμε σημασία στην αμυντική λειτουργία, και θέλαμε με την ταχύτητα να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον αντίπαλο. Αυτό ήταν το βασικό μας μέλημα. Πρέπει να χειριζόμαστε όλες τις καταστάσεις».

Για τον Λίλα και αν υπάρχει θέμα: «Για μένα δεν υπάρχει κανένα θέμα τον Λίλα. Είμαι ευχαριστημένος σε όλες τις παραμέτρους. Εμένα αυτό δε μ' αφορά, ο Λίλα δε δημιούργησε κάποιο πρόβλημα στη δική μου την ομάδα».
ΠΗΓΗ: novasports.gr