Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Ένα παιχνίδι τελείωσε, άλλο ξαναρχίζει με Ατρόμητο!

Στιγμιότυπο από το ματς πρωταθλήματος Ατρόμητος - ΠΑΣ 0-2


Ένα ματς τελείωσε του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο, άλλο θα ξαναρχίσει, αφού αύριο στις 3 το μεσημέρι θα γίνει στο γήπεδο Περιστερίου το επαναληπτικό παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος. Το πρώτο παιχνίδι για την φάση των «16» είχε γίνει στις 21 Ιανουαρίου στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.

Έτσι η αυριανή ρεβάνς, μπορεί να δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοιχτή. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ο ΠΑΣ θα παλέψει και για το Κύπελλο, αλλά πρωτεύον στόχος είναι το πρωτάθλημα. Και επειδή την ερχόμενη Δευτέρα στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής είναι το κλασικό ντέρμπι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, που έχει τεράστια βαθμολογική σημασία, ο Αργύρης Γιαννίκης θα ξεκουράσει και θα προφυλάξει κάποιους παίκτες. Άλλωστε και στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, κατέβασε την ομάδα με 9 αναπληρωματικούς. Ο χρόνος για προετοιμασία είναι ελάχιστος και οι παίκτες είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι. 

Χθες έγινε πρόγραμμα αποθεραπείας. Σήμερα, αν ο καιρός είναι καλός και δεν βρέχει, θα γίνει προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για Αθήνα. Όσον αφορά τον προχθεσινό αγώνα, ο ΠΑΣ έδειξε και πάλι τις γνωστές αδυναμίες που έχει στην έδρα του. Όταν δέχεται πρώτος γκολ δεν μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Στα εκτός έδρας παιχνίδια έκανε καλύτερες εμφανίσεις. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι στο στάδιο «Ζωσιμάδες» αποκόμισε 7 βαθμούς και μακριά από αυτό 11 βαθμούς! Ερωτώμενος για αυτό ο νεαρός Σταύρος Πήλιος που στο επίσημο ντεμπούτο ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΣ, τόνισε τα εξής: «Είναι θέμα να μην εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας, αλλά είναι στο ποδόσφαιρο. Είναι θέμα τύχης. Θα δουλέψουμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και συνεχίζουμε σαν ομάδα και όλοι οι συμπαίκτες μαζί. Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, η ομάδα πάλεψε, φτάσαμε πάρα πολύ κοντά στο γκολ, ήμασταν άτυχοι, δεχθήκαμε γκολ από δικό μας λάθος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπαίνουν όλα».