Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Με ανεβασμένη ψυχολογία για νίκη στο Αγρίνιο ο "Άγιαξ"

Όπως στο Περιστέρι, έτσι και στο Αγρίνιο θα πάει ο "Άγιαξ της Ηπείρου"


Από το ναδίρ στο ζενίθ και πάλι η ψυχολογία του ΠΑΣ μετά τη νίκη- πρόκριση με σκορ 3-2 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Από την ίδια ομάδα ο ΠΑΣ είχε χάσει την Κυριακή στα Γιάννινα με σκορ 1-0, κάτι που δεν άρεσε σε κανέναν, καθώς η τοπική ομάδα προέρχονταν από νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ με σκορ 2-0.

Όμως η «Άγιαξ της Ηπείρου» εξέπληξε ευχάριστα τους πολυπληθείς φίλους του με τη νίκη αυτή αλλά και την εντυπωσιακή εμφάνιση στο προχθεσινό παιχνίδι, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις του έδωσε έμφαση στο γηπεδικό πρόβλημα που υπάρχει στα Γιάννινα, όπου λόγω των βροχοπτώσεων στα τελευταία παιχνίδια ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου «Ζωσιμάδες» δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Είπε χαρακτηριστικά ότι από την Κυριακή μέχρι την Τετάρτη δεν άλλαξε η ομάδα, αλλά το γήπεδο. Εννοώντας ότι η καλή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Περιστέρι, επέτρεψε την ομάδα του να πατήσει μπάλα και να παίξει το καλό ποδόσφαιρο που τη χαρακτήρισε και σε άλλα παιχνίδια που έγιναν σε καλό γήπεδο. Όμως το Κύπελλο ήταν μέχρι προχθές βράδυ. 

Χθες που έγινε πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Αργύρης Γιαννίκης ζήτησε από όλους να επικεντρώσουν την προσοχή και στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ένα ματς με τεράστια βαθμολογική σημασία, καθώς με νίκη ο ΠΑΣ θα απομακρυνθεί σημαντικά από την καυτή ζώνη των δύο τελευταίων θέσεων. Για το ντέρμπι του Αγρινίου θα έχει στη διάθεσή του και τους Ντομίνγκεθ, Εραμούσπε που τους προφύλαξε στο προχθεσινό παιχνίδι γιατί προέρχονται από τραυματισμό, ενώ έδωσε και ανάσες ξεκούρασης στους Κριζμάν, Λοντίγκιν και Σιόντη. Αναμένεται να πάει πάνοπλος στο Αγρίνιο με στόχο αποκλειστικά τη νίκη.