Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Φιλικό στη Βέροια ο ΠΑΣ Παρασκευή 9 Οκτωβρίου

Στο ΔΑΚ Βέροιας θα παίξει με την τοπική ομάδα φιλικό παιχνίδι ο ΠΑΣ στις 9 Οκτωβρίου


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βέροιας, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στο γήπεδό της θα γίνει φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ώρα του αγώνα θα ανακοινωθεί προσεχώς. Η «Βασίλισσα» αγωνίζεται στη Φουτμπολ Λιγκ και εκεί αγωνίζονται παλιοί παίκτες του ΠΑΣ, όπως οι Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Λουκίνας.

Το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου δεν θα γίνουν αγώνες στη Σούπερ Λιγκ 1 λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας. Οπότε είναι μια ευκαιρία για τον Αργύρη Γιαννίκη να δώσει και άλλο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες, έστω και σε φιλικό παιχνίδι στη Βέροια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Στο τρίτο στάδιο της προετοιμασίας της έχει μπει η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019. Οι προπονήσεις της έχουν πλέον περισσότερη ένταση και λιγότερο όγκο, ενώ στο πρόγραμμά του ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης έχει προσθέσει έναν αριθμό φιλικών αναμετρήσεων για το φορμάρισμα της ομάδας.

Το επόμενο φιλικό της ΒΕΡΟΙΑΣ θα διεξαχθεί στο Ταγαροχώρι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου με τους Πόντιους Κοζάνης (5μμ). Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας. Στο ίδιο γήπεδο θα αντιμετωπίσει και τον ΠΑΣ Γιάννενα την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου. Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, η ΒΕΡΟΙΑ θα παίξει στην Κατερίνη με τον Πιερικό. Τέλος, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσει στο Δημοτικό Στάδιο τα Τρίκαλα.

Αναφορικά με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, η ΒΕΡΟΙΑ αναζητά τέσσερις ακόμη ικανούς ποδοσφαιριστές που θα την βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της.