Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Χωρίς Κάργα και εναντίον του Ολυμπιακού ο ΠΑΣ

Σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με προπόνηση που θα γίνει στις 5 το απόγευμα θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει στις 20.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Εκεί όπου ο ΠΑΣ έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από 8 Μαρτίου 2020, όταν κέρδισε με σκορ 4-1 την Κέρκυρα. Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό. Και στο παιχνίδι αυτό ο Αργύρης Γιαννίκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Γιάννη Κάργα. Ο κόουτς της Γιαννιώτικης ομάδας έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την εμφάνιση στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Άρη και το ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2. Κάποιες παρατηρήσεις που έκανε στο τέλος του αγώνα και στο ταξίδι επιστροφής από Θεσσαλονίκη, αφορά ορισμένα κενά που υπήρξαν στο β’ ημίχρονο και δόθηκε η ευκαιρία να ισοφαρίσει από 0-2 σε 2-2. Λόγω της δυναμικότητας και ποιότητας που έχει ως ομάδα ο Ολυμπιακός, αυξάνεται για τον ΠΑΣ ο δείκτης δυσκολίας. Για τον λόγο αυτό ο Γιαννίκης ενδεχομένως να επιλέξει ένα πιο αμυντικογενές σύστημα και όχι το 4-4-2 που είχε στου Χαριλάου. Βάζοντας και φρουρούς σε παίκτες κλειδιά του Ολυμπιακού. Το τι ακριβώς σκέφτεται ο κόουτς θα φανεί στις προπονήσεις που ξεκινούν από σήμερα το απόγευμα.

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΑΣ ΣΕ ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΓΚΟΛ

Παρότι ο ΠΑΣ έδωσε μόνο έναν αγώνα για το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δημοσιοποίησε χθες η αρμόδια υπηρεσία της διοργανώτριας αρχής, ο ΠΑΣ είναι η πρώτη ομάδα στις 3 πρώτες αγωνιστικές, όσον αφορά τον δείκτη επίτευξη τέρματος ανά τελικές προσπάθειες. Ο «Άγιαξ» ανά 4 τελικές προσπάθειες σημειώνει γκολ, ο ΟΦΗ ανά 5 τελικές, η ΑΕΚ ανά 5,2 τελικές, ο Άρης ανά 5.5 τελικές και ο Ολυμπιακός ανά 5,6 τελικές.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βέροιας, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στο γήπεδό της θα γίνει φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ώρα του αγώνα θα ανακοινωθεί προσεχώς. Η «Βασίλισσα» είναι στη Φουτμπολ Λιγκ και εκεί αγωνίζονται παλιοί παίκτες του ΠΑΣ, όπως οι Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Λουκίνας. Το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου δεν θα γίνουν αγώνες στη Σούπερ Λιγκ 1 λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας. Οπότε είναι μια ευκαιρία για τον Αργύρη Γιαννίκη να δώσει και άλλο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες, έστω και σε φιλικό παιχνίδι στη Βέροια.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ

Το σαββατοκύριακο ξεκινούν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και οι ομάδες νέων του ΠΑΣ. Για το πρωτάθλημα Νέων Κ19 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 4 Οκτωβρίου και ώρα 11.30 στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ.
-Για το πρωτάθλημα Νέων Κ17 ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και ώρα 14.00 στο αθλητικό κέντρο EPIRUS.