Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Η γλυκόπικρη γεύση με Άρη και η δύσκολη συνέχεια

Το 2ο γκολ του ΠΑΣ με προβολή του Νόντα Παντελάκη στον αγώνα με τον Άρη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Γλυκόπικρη γεύση άφησε για τους Γιαννιώτες το ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2 που έφερε ο ΠΑΣ στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη.

Από τη μια μεριά υπάρχει ικανοποίηση για το θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα και την καλή σε γενικές γραμμές εμφάνιση της ομάδας και από την άλλη υπάρχει και πίκρα γιατί έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και με το προβάδισμα 2-0 στο σκορ που είχε ο ΠΑΣ, θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Ενδεικτική είναι η δήλωση του αρχηγού Στέφανου Σιόντη: «Είναι παράσημο που φεύγουμε με την ισοπαλία. Περάσαμε πολλά πέρυσι. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος θέλουμε να έχουμε ανταγωνιστικό προφίλ». 

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα με τον Άρη, συμφώνησε σε όσα ανέφερε και ο Γιαννίκης ότι η ομάδα δεν είχε διάρκεια στον καλό ρυθμό που είχε με το ξεκίνημα του αγώνα όπου προηγήθηκε 0-2 με Νάουμετς και Παντελάκη, προσθέτοντας και τα εξής: «Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι με τον Άρη, αλλά μας λείπει ο ρυθμός. Κάνουμε κάτι πολύ καλό. Με νέα παιδιά από τις υποδομές. θέλουμε να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε Κυριακή. Έχουμε εξαιρετικούς χαρακτήρες και ποδοσφαιριστές». 

Ο εκ των κορυφαίων της τοπικής ομάδας στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» και σκόρερ του 2ου τέρματος Νόντας Παντελάκης δήλωσε: «Ήταν δύσκολο για εμάς μετά από έξι μήνες απραξίας, πολλές προπονήσεις, πολλά φιλικά. Διψούσαμε για το πρώτο παιχνίδι και το δείξαμε στο ματς. Από πέρυσι ξεκινήσαμε μια σπουδαία δουλειά με τον προπονητή μας. Δουλεύουμε πολλά πράγματα στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει και στους αγώνες. Έχουμε πολλούς παίκτες με ποιότητα. Πρέπει να δουλέψουμε σωστά. Καλύτερα να παίζουμε, παρά να καθόμαστε στο σπίτι και να κοιτάζουμε τους άλλους να παίζουν».