Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Γιαννίκης: Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου

Ο Αργύρης Γιαννίκης αναλύει τον αγώνα στην κάμερα της NOVA


Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης μιλώντας στη NOVA υπογράμμισε τα εξής: «Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά μετά την αγωνιστική απραξία που είχαμε. Προηγηθήκαμε 2-0 και πήγαμε καλά στα 25 πρώτα λεπτά. Μετά το 2-0 φάνηκε η ομάδα ότι έχει να παίξει από τον Μάρτιο ποδόσφαιρο.

Θα χρειαστούμε χρόνο για να έχουμε τη διάρκεια που θέλουμε. Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου που μετά από ένα μεγάλο διάστημα χωρίς αγώνες, τα προβλήματα που έχουμε και με μεταγραφές που ήρθαν αργά, να έχουμε ένα τέτοιο παιχνίδι και τέτοια μάχη στο τέλος. Αν βάλουμε τα πράγματα σε μια ζυγαριά, πιστεύω ότι είναι όλα οκ».

Σε ερώτηση τι κρατά και τι περιμένει στα επόμενα παιχνίδια ο Γιαννίκης σημείωσε: «Δεν είναι μόνο το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο Άρη, αλλά εμείς έχουμε να παίξουμε από τον Μάρτιο. Όσο ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας, στην αρχή του παιχνιδιού, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Άρης, πήγαμε καλά, μετά φάνηκε που δεν έχουμε τα παιχνίδια που είχε η άλλη ομάδα».

Σε άλλη ερώτηση για τα νέα παιδιά ανέφερε: «Δουλεύουμε από πέρσι με τα νέα παιδιά, εξελίσσουμε την ομάδα, παίζουμε ποδόσφαιρο που φάνηκε σήμερα, όσο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού ήμασταν και καλοί».

Για το δικό του ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκα ανέφερε: «Αυτό είναι το δευτερεύον. Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ξανάπαιξε ποδόσφαιρο μετά τον Μάρτιο».