Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Δουλειά για να τελειώνει καλύτερα τις φάσεις


Ήρεμο αυτό το Σαββατοκύριακο για ΠΑΣ χωρίς αγωνιστική δράση

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ήρεμα και χωρίς αγωνιστική δράση, αναμένεται να περάσει το Σαββατοκύριακο στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος δεν έγινε προσπάθεια κλεισίματος φιλικού, δεδομένου ότι η ομάδα αγωνίστηκε και μεσοβδόμαδα, δίνοντας το νικηφόρο παιχνίδι με σκορ 2-0 στον Ασπρόπυργο επί της τοπικής ομάδας για το Κύπελλο. Έτσι σήμερα θα γίνει πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, οι παίκτες θα έχουν ρεπό για ξεκούραση. Ο Αργύρης Γιαννίκης, όπως τονίσαμε και χθες, θα διαμορφώσει πάλι το πρόγραμμα προπονήσεων, περιμένοντας παράλληλα και τις εξελίξεις για τα τηλεοπτικά.

Στο κανονικό πρόγραμμα μπήκε ο Στέφανος Σιόντης, παρά τα ράμματα που του έβαλαν στην Πάτρα, αφού σχίστηκε το μέρος του προσώπου κάτω από το μάτι. Ατομικό πρόγραμμα κάνει ο Ξύδας, που είχε διάστρεμμα από το φιλικό με την Κέρκυρα και από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Και το επόμενο παιχνίδι είναι δύσκολο για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», καθώς θα παίξει στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό. Απόντες οι γνωστοί τραυματίες Σεργκελασβίλι, Ελευθεριάδης. Οι κυανόλευκοι κρατούν τα καλά στοιχεία που έδειξαν στην Πάτρα, όπως είναι η δημιουργία πολλών φάσεων και προϋποθέσεων για γκολ και δουλεύουν πολύ από πλευράς τακτικής στο να τελειώνουν καλύτερα τις φάσεις και να μη χάνουν εύκολα γκολ όπως στο ματς της πρεμιέρας. 

Τέλος με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ευχαρίστησε την Ένωση Ασπροπύργου για την καλή φιλοξενία στο παιχνίδι Κυπέλλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 και ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Ντάσιος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την Ένωση Ασπροπύργου και τη διοίκηση της ομάδας για την άριστη φιλοξενία στον αγώνα Κυπέλλου».

ΝΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΔΩΔΩΝΗ Super 104.3 για το γνωστό θέμα των τηλεοπτικών και των διαπραγματεύσεων με την ΕΡΤ, δήλωσε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Το κράτος γενικά πρέπει να έχει συνέχεια. Είμαστε σε μια διαπραγμάτευση και προσπαθούμε κι εμείς να διεκδικήσουμε τα δίκια μας. Είναι μια βασανισμένη κατηγορία καί τα χρήματα δεν έχει πάρει, ενώ οι άλλοι τα πήρανε καί έγινε μια αναδιάρθρωση χωρίς να ρωτηθούμε και χωρίς να ξέρουμε τι και πως πρέπει να γίνεται. Παρ’ όλα αυτά εμείς κάναμε ό,τι μας ζήτησαν, πήραμε μόνο υποσχέσεις και τώρα είμαστε σε μια διαπραγμάτευση. Τα βάζουμε κάτω τα πράγματα, κάναμε όπως ξέρετε ένα συμβούλιο και θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Θα δούμε τι έξοδα έχουν οι ομάδες, τι παίρνουμε, τι μας βγαίνει και από εκεί και πέρα τις επόμενες μέρες θα κάνουμε και κάποιες επαφές και πιστεύω τις επόμενες μέρες να πρυτανεύσει η λογική και να βρεθεί μία λύση».