Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ο Στέφανος Σιόντης


Μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και ο Στέφανος Σιόντης


Λόγω διακοπής του πρωταθλήματος, για το γνωστό θέμα με τα τηλεοπτικά, ο Αργύρης Γιαννίκης θα προσαρμόσει το πρόγραμμα προπονήσεων.
Σήμερα, μία ημέρα μετά τη νίκη-πρόκριση με 2-0 επί της Ένωσης Ασπροπύργου, το απόγευμα έγινε κανονικά προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ.

Ο Στέφανος Σιόντης που χτύπησε στο κάτω μέρος του ματιού και του έβαλαν ράμματα, προπονήθηκε κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ξύδας, που μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα θα είναι έτοιμος. Απόντες οι γνωστοί τραυματίες Σεργκελασβίλι, Ελευθεριάδης. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στον Ασπρόπυργο έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης με τον γυμναστή της ομάδας Γιάννη Ντουρουντό. Οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στο κυρίως πιάτο υπό την επίβλεψη του Αργύρη Γιαννίκη και του βοηθού του Νίκου Μπαδήμα. Κανονικά στην προπόνηση ήταν και οι τερματοφύλακες που έκαναν το δικό τους πρόγραμμα με τον Σπύρο Χριστόπουλο. 

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Παρασκευή 4/10 με πρωινή προπόνηση. Το Σαββατοκύριακο πιθανόν να δοθεί ρεπό για ξεκούραση.