Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Παναχαϊκή εναντίον ...Παναχαϊκής με έξωση από το γήπεδο Αγυιάς!


Ανακοίνωση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής για οφειλές της ΠΑΕ για το γήπεδο Αγυιάς


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα κατα την συνεδρίαση της 2ας Οκτωβρίου 2019 να κινήσει τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή, περιλαμβανομένης και της έξωσης της ΠΑΕ από το γήπεδο της Αγυιάς, όπως έγραψε το πρωί το tempo24. 

Πρόκειται για μία απόφαση η οποία ελήφθη, αφού πρώτα εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια συνεργασίας και κατανόησης προκειμένου έστω και με μικρή καθυστέρηση η ΠΑΕ να  εκπληρώνει τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή.
Μολονότι λοιπόν από την πλευρά της η ΠΓΕ :
Α) Προέβη σε γενναία μείωση των οφειλών της ΠΑΕ από παρελθόντα έτη.
Β) Δέχθηκε ρύθμιση της καταβολής των χρεών με τρόπο τέτοιο έτσι ώστε αφενός να μην υφίσταται  ασφυκτική πίεση στην ΠΑΕ, αφετέρου να υπάρχουν για την  ελαστικές συνθήκες αποπληρωμής, παράλληλα δε εξυπηρέτηση των χρεών του σωματείου μας προς Δημόσιο κλπ.
Παρά λοιπόν τις άπειρες  προσπάθειες μας να υπάρχει  πνεύμα συνεργασίας και εύρυθμης άσκησης των δραστηριοτήτων μας, η ΠΑΕ δεν ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις της, με αποτέλεσμα να ληφθεί η απόφαση χρήσης κάθε είδους  ένδικων μέσων κατά της ΠΑΕ.
Υπό τον απειλή να χαθεί η ρύθμιση των οφειλών μας προς το Ελληνικό Δημόσιο, οφειλών που κατά κύριο λόγο υπάρχουν από την ασυνέπεια των διοικήσεων της ΠΑΕ προ της έλευσης της Συμμαχίας, είμαστε υποχρεωμένοι να καταφύγουμε σε κάθε ένδικο μέσο προκειμένου να εξυπηρετείται  το βαρύ φορτίο των οφειλών μας προς το Κράτος μέσα στα αυστηρά  πλαίσια τα οποία επιβάλλει ο Νόμος για την λειτουργία ενός υγιούς Σωματείου.
Παράλληλα με σεβασμό και ευθύνη  απέναντι στους χιλιάδες Πατρινούς αθλητές και τους γονείς τους που αποτελούν μέλη της μεγάλης της οικογένειας της Παναχαϊκής , το ΔΣ δεν είναι διατεθειμένο να απεμπολήσει τον πιο σημαντικό για την ύπαρξη της πόρο , που είναι οι τρέχουσες και οι παρελθούσες οφειλές της ΠΑΕ προς το σωματείο μας.
ΠΗΓΗ: dete.gr