Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Σήμερα φιλικό με Θεσπρωτό, ίσως το άλλο Σάββατο και με Κέρκυρα!


Τον Θεσπρωτό του Ρότσα υποδέχεται σήμερα Σάββατο ο ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το πέμπτο στη σειρά φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς θα υποδεχτεί τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας στις 17.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Αν ξεκινήσει την άλλη εβδομάδα το πρωτάθλημα, το σημερινό ματς θα είναι το τελευταίο και θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Αν στη συνεδρίαση της Τρίτης του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας 2 αποφασιστεί να μη ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν δεν βρεθεί λύση με τα τηλεοπτικά, τότε ο ΠΑΣ θα δώσει και άλλα φιλικά. Ήδη υπάρχει συμφωνία με την Κέρκυρα, για φιλικό στα Γιάννινα το άλλο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, αν μετατεθεί για αργότερα η έναρξη των επίσημων αγώνων, όπως ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ των "Φαιάκων".

Όπως τονίσαμε και χθες, ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης,  που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στη Γερμανία όπου υπάρχουν άλλοι κανόνες στο ποδόσφαιρο, πραγματικά ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις να μη ξέρει σε τι χρονοδιάγραμμα να ετοιμάσει την ομάδα του. Το σημερινό φιλικό έχει ενδιαφέρον για τον κόουτς να τεστάρεις τους παίκτες του και αν είναι στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης. Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα την άλλη εβδομάδα, ξεκινά και η ώρα της κρίσης και η μάχη των βαθμών. Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σεργκελασβίλι, Ελευθεριάδης, ενώ ενδέχεται να προφυλάξει κάποιους παίκτες ο Γιαννίκης που είχε μικροπροβλήματα τον τελευταίο καιρό. Ο Θεσπρωτός είναι νεοφώτιστη ομάδα στην Footballleague με προπονητή τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ.

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η Κ17 ΤΟΥ ΠΑΣ

Ξεκινά σήμερα το πρωτάθλημα Νέων Κ17 της Σούπερ Λίγκας 1, στο οποίο θα συμμετέχει και ο ΠΑΣ. Στις 17.30 η γιαννιώτικη ομάδα θα παίξει στο ιστορικό γήπεδο «Αλκαζάρ» της Λάρισας με την τοπική ΑΕΛ με στόχο ένα καλό ξεκίνημα. Μετά την προώθηση του Νίκου Μπαδήμα στην Κ19, προπονητής στην Κ17 ανέλαβε ο Χρήστος Αγγέλης. Τη σημερινή αναμέτρηση στη Λάρισα θα διευθύνει ο Αδάμος Κουκούλης (Λάρισας).

ΙΣΧΥΡΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

Σε φιλικά παιχνίδια του τελευταίοι τριημέρου ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο Αθηνών και ο Πλατανιάς κέρδισε 1-0 τον ΟΦΗ. Και οι δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας έπαιξαν κομπλέ. Τελευταία χωρίς τυμπανοκρουσίες κάνει σημαντικές μεταγραφές ο Λεβαδειακός. Αυτό θα πρέπει να αφυπνήσει τον ΠΑΣ, καθώς θα έχει πολύ δύσκολο έργο με ομάδες που ενισχύθηκαν και δεν έχουν οικονομικά προβλήματα.

ΤΕΛΟΣ Ο ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, πριν κλείσει μήνα από την πρόσληψή του, αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας.