Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Απαρηγόρητοι στον ΠΑΣ για τις συνεχόμενες ατυχίες


Ο σοβαρός τραυματισμός του Ελευθεριάδη (φωτο) επισκίασε τα πάντα στον αγώνα με την Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Απαρηγόρητοι είναι όλοι στον ΠΑΣ για τις συνεχόμενες ατυχίες που μαστίζουν την ομάδα, με σοβαρούς τραυματισμούς πολύτιμων και βασικών παικτών, όπως είχε γίνει και την περσινή σεζόν όπου σε κάθε κρίσιμο παιχνίδι για την παραμονή, υπήρχαν στο ιατρικό δελτίο τουλάχιστον 3 παίκτες τραυματίες!
Κάποια φορά γεμάτος πίκρα ο Πετράκης είχε πει: «Πρώτη φορά βλέπω στην καριέρα μου τόσο μεγάλη ατυχία να έχει μια ομάδα». Δυστυχώς για τον ΠΑΣ, ούτε φέτος ξορκίστηκε το κακό.

Η αρχή έγινε στην πρώτη προπόνηση της σεζόν που υπέστη ρήξη χιαστών ο Λάσα Σεργκελασβίλι και θα επιστρέψει τον Μάρτιο, μετά το χειρουργείο στο αριστερό γόνατο που έκανε. Η ατυχία συνεχίστηκε στο κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι με την Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας που έπαθε κάταγμα περόνης ο επιθετικός Χρήστος Ελευθεριάδης και θα μείνει εκτός γηπέδων περίπου 3 με 4 μήνες, είτε εγχειριστεί, είτε όχι. Τον Ελευθεριάδη, που είναι μεταγραφή από την Παναχαϊκή, ετοίμαζε σε όλα τα παιχνίδια ο Γιαννίκης για την βασική ενδεκάδα που θα παρατάξει στο πρωτάθλημα. Τώρα βέβαια θα αλλάξει πλάνα και θα ψάξει να βρει τον αντικαταστάτη του. 

Στο πλευρό του ποδοσφαιριστή είναι όλη η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, μαζί του επικοινώνησε χθες και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης και απομένει το ιατρικό τιμ να φροντίσει για την αποκατάσταση του τραυματισμού ώστε να γυρίσει το συντομότερο δυνατό στους αγωνιστικούς χώρους. Ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσε και η Παναχαϊκή που είναι η προηγούμενη ομάδα του. Ο τραυματισμός Ελευθεριάδη επισκίασε και το φιλικό με την Α. Ε. Καραϊσκάκης, όπου ο «Άγιαξ» νίκησε 2-1 με δύο γκολ του καταπληκτικού Λεό στην επανάληψη. Ο Χρήστος Ελευθεριάδης γεννήθηκε στις 30/9/1991 και παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Πέρσι με την Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είχε 30 συμμετοχές και 16 γκολ και στο Κύπελλο Ελλάδος 5 συμμετοχές. Στην Πάτρα αγκυροβόλησε τα τρία τελευταία χρόνια έχοντας συνολικά με την Παναχαϊκή 78 συμμετοχές και 34 γκολ. Προηγούμενες ομάδες του ήταν Καβάλα, Πιερικός, Εθνικός Γαζώρου, Νίκη Βόλου.

Ευχές έστειλε η Παναχαϊκή

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της εξέφρασε θερμές ευχές στον πρώην άσσο της και νυν του ΠΑΣ Χρήστο Ελευθεριάδη για γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της πατρινής ομάδας: «Ο Χρήστος Ελευθεριάδης που αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην ομάδα μας τιμώντας και με το παραπάνω την «κοκκινόμαυρη» φανέλα είχε την ατυχία να τραυματιστεί σοβαρά σε φιλικό προετοιμασίας της ομάδας του, με αποτέλεσμα να απουσιάσει για αρκετούς μήνες από την ενεργό δράση. Όλη η οικογένεια της Παναχαϊκής εύχεται στο Χρήστο να επιτρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους!».