Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Πήρε Παντελάκη, ψάχνει και για επιθετικό ο ΠΑΣ


Ο Επαμεινώνδας Παντελάκης αντί για πράσινα θα φορά μπλε στα Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ο Επαμεινώνδας Παντελάκης που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό υπέγραψε διετές συμβόλαιο στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι «πράσινοι» έχουν ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που μετεγγραφεί από τον «Άγιαξ» σε μεγαλύτερη ομάδα. Είναι σέντερ μπακ, γεννήθηκε στις 10/2/1995 στα Χανιά. Πριν πάει στον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε σε Εργοτέλη, Φωστήρα, Κισσαμικό ενώ έχει και 5 συμμετοχές με την εθνική νέων.

Ο Παντελάκης χθες γνώρισε τους συμπαίκτες του ενώ σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ δήλωσε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μία ιστορική ομάδα σαν τον ΠΑΣ για να συνεχίσω την καριέρα μου. Ευχαριστώ την ομάδα, τη διοίκηση και τον προπονητή μας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου». Την περασμένη σεζόν 2018-19 ο Παντελάκης είχε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και 3 στο Κύπελλο. 

Ψάχνει για επιθετικό

Όπως αποκάλυψε και προχθές ο Γιαννίκης, ο ΠΑΣ ψάχνει και για άλλες μεταγραφές στην παράταση που δόθηκε για τους ελεύθερους παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούνται επιθετικός, χαφ και ένας παίκτης για τον άξονα, αφού αποχώρησε ο Πάντελιτς.