Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Πάλι "επιδημία" τραυματισμών στον ΠΑΣ Γιάννινα


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό


Με προπόνηση που έγινε το  μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει Σάββατο 9/2 και ώρα 19.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο με κάρτες Λίλα και τους τραυματίες Πάντελιτς, Σεργκελασβίλι, Παμλίδη, Ξύδα, Τσικάρσκι, Αποστολόπουλο. Επιστρέφουν οι Κριζμάν, Μιχαήλ Αλ., Σιόντης που δεν είχαν πάει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη, στην προηγούμενη αγωνιστική.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό.

Με αρκετές απώλειες θα παραταχθεί η ομάδα μας απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τους Αποστολόπουλο, Cikarski, Ξύδα, Παμλίδη, Padelic και Sergelashvili να είναι εκτός εξαιτίας τραυματισμών και τον Lila που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή των κίτρινων καρτών στο πρωτάθλημα.

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας περιελάμβανε τακτική αντιμετώπιση του αυριανού παιχνιδιού και ασκήσεις ενδυνάμωσης και αντοχής. Για το τελείωμα η ομάδα είχε οικογενειακό διπλό με τον τεχνικό της ομάδας μας κ. Πετράκη να σχηματίζει την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στον αγώνα.