Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Σ. Παντελίδης: Το μόνο που με φόβισε ήταν η κούραση


Ο Σάββας Παντελίδης ενώ κάνει δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου

Ο Σάββας Παντελίδης τοποθετήθηκε στη συνέντευξη τύπου, αναφορικά με τη νίκη σήμερα της ομάδας του επί του ΠΑΣ Γιάννινα που έφερε τον Άρη στην 5η θέση. Αναφορικά όσα είπε ο 53χρονος κόουτς:

“Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, βαθμολογική και ψυχολογική. Ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος ήταν η κόπωση από τα δύο ματς. Δεν είναι το ίδιο, όταν έχεις ματς μεσοβδόμαδα, να έχει ο αντίπαλος μία παραπάνω μέρα ξεκούρασης. Ήταν σημαντικό και με φόβιζε σήμερα. Από την Ξάνθη και μετά υπήρχε ψυχολογία, αυτό που φοβόμουν ήταν οι δυνάμεις μας. Δεν είμαστε ομάδα που απειλεί εύκολα από τον άξονα. Στο αμέρος το παλέψαμε από τα άκρα. Στα τέσσερα τελευταία ματς, έχουμε δεχθεί ένα τέρμα. Η θέληση των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη. Ένιωσα μέλος αυτής της ομάδας για πρώτη φορά σήμερα. Ο κόσμος μας βοήθησε με την φωνή του και την παρουσία του. Τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή έδωσαν ενέργεια και αυτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να κρατήσουμε. Παιδιά που μπορούν να αλλάξουν την ροή του αγώνα”, τόνισε αρχικά.

Για τον ανταγωνισμό με την μεταγραφή του Φετφατζίδη: “Θα πρέπει να παίξει ο ένας καλύτερα από τον άλλον. Σε όλες τις ομάδες συμβαίνει. Να υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός. Από αυτή την ομάδα λείπει η χαρά. Αν αυτή η νίκη μας την δώσει θα είναι καλό. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, πετύχαμε μία νίκη”.

Για το τι εννοούσε με το ότι ένιωσε για πρώτη φορά μέλος της ομάδας: “Οι έξυπνοι άνθρωποι θα το καταλάβουν…”.

Για το ότι δεν έκανε αλλαγές συγκριτικά με την Ξάνθη: “Επένδυσα στην συνοχή της ομάδας και κράτησα τα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν να μπουν στο δεύτερο ημίχρονο…”.

Για το αν θα ήθελε έναν ακόμα φορ: “Τώρα και να πούμε είναι άνευ ουσίας. Ότι έγινε έγινε… Αυτούς έχουμε, αυτούς πιστεύουμε. Το σημαντικό είναι να έχω εγώ εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά, να τα στηρίξω και να τα βοηθήσω. Δεν έχει νόημα τώρα να μιλήσουμε γι αυτό”.

ΠΗΓΗ: pressaris.gr