Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Εντάξει οι Αλέξης Μιχαήλ και Στέφανος Σιόντης


Ο Στέφανος Σιόντης με τη μπάλα στη σημερινή προπόνηση και δίπλα του ο Δημήτρης Μάνος


Σήμερα μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων οι Αλέξης Μιχαήλ και Στέφανος Σιόντης και είναι στη διάθεση του Πετράκη για το ματς του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στα Γιάννινα.
Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ξύδας, Τσικάρσκι, Πάντελιτς και εκτός έμεινε ο Παμλίδης που είναι τραυματίας. Αύριο θα ξεκαθαρίσει αν κάποιος από τους τέσσερις τραυματίες θα είναι διαθέσιμος και το παιχνίδι με τους πράσινους. Ο Κλάους Αθανασιάδης που συμπλήρωσε στο Χαριλάου 7 κίτρινες κάρτες, δεν θα παίξει στα παιχνίδια με Παναιτωλικό (εκτός) και Ξάνθη (εντός).

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ (6/2)

Στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου στο ΠΕΑΚΙ έγινε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, με τους Ξύδα, Cikarski, Padelits να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και τον Παμλίδη εκτός με ενοχλήσεις.
Για τους υπόλοιπους σήμερα το πρόγραμμα είχε δουλειά στη φυσική κατάσταση και την κυκλοφορία της μπάλας. Στο σημερινό διπλό έγινε τακτική προσέγγιση και προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου.
Επόμενη προπόνηση για την ομάδα μας, αύριο στις 11 στο ΠΕΑΚΙ.
Επίσης στους αγώνες με τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη δηλώθηκε ο Αθανασιάδης να εκτίσει την ποινή των κίτρινων καρτών του.