Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Γυρίζει ο Κριζμάν, θα απουσιάσει ο Λίλα με Παναθηναϊκό


Ο Άντι Λίλα (φωτο) θα απουσιάσει από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό


Την επόμενη ημέρα κοιτάζουν στον ΠΑΣ, καθώς η ομάδα βρίσκεται στην καυτή ζώνη του υποβιβασμού και θα κάνει τον μεγάλο αγώνα για να αποφύγει το μοιραίο.
Η προσοχή επικεντρώνεται για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ώρα 19.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Επιστρέφει ο Κριζμάν που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ θα απουσιάσει ο Λίλα λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. Ο Αλβανός μέσος που έχει 7 κάρτες δηλώθηκε για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό. Ο Σκόνδρας δηλώθηκε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στα Γιάννινα. Επίσης στην αναμέτρηση με τον Άρη, 7 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης και θα μείνει εκτός σε δύο από τα προσεχή 4 παιχνίδια της ομάδας. Τις επόμενες ημέρες θα εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση των τραυματιών Αλέξη Μιχαήλ, Σιόντη, Ξύδα και αν μπορεί να τους υπολογίζει ο Γιάννης Πετράκης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ (4/2/)

Με ασκήσεις αποκατάστασης για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν εχθές η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε ασκήσεις μεταφοράς μπάλας στον αγωνιστικό χώρο, στατικές φάσεις και για το τελείωμα διπλό παιχνίδι αμυντικής συμπεριφοράς. Για αύριο οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ΑΡΗΣ-ΠΑΣ έχουν ρεπό, ενώ για την υπόλοιπη ομάδα έχει κανονικά προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ στις 12.