Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Καλόν γκολκίπερ που θα μπει στον ανταγωνισμό ψάχνει ο ΠΑΣ


Σε αναζήτηση γκολκίπερ είναι συνεχώς ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΦΩΣ

Μια από τις βασικές εκκρεμότητες που υπάρχουν στον ΠΑΣ είναι η εξεύρεση γκολκίπερ που θα καλύψει το κενό του Κώστα Περιστερίδη, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του (ρήξη πρόσθιου χιαστού). Ήδη εξετάζονται περιπτώσεις, κυρίως από το εξωτερικό, και αναμένεται πολύ σύντομα να καταλήξουν στην τελική επιλογή, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. 

Στον ΠΑΣ σε καμία δεν θέλουν να ρισκάρουν, ξεκινώντας το πρωτάθλημα μόνο με τον Βελλίδη και τους νεαρούς αλλά άπειρους Βενετικίδη και Παπαϊωάννου. Θα πάρουν γκολκίπερ αναγνωρισμένης αξίας που δεν θα είναι η ρεζέρβα του Βελλίδη, αλλά θα μπει στον ανταγωνισμό και ο Πετράκης θα αξιολογεί τον καλύτερο. Όπως θα γινόταν και με τον Περιστερίδη, αν δεν είχε τον σοβαρό τραυματισμό στο φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Απλά ο Βελλίδης έχει στην παρούσα φάση το προβάδισμα σε σχέση με τους νέους που είναι σε αυτή τη θέση και αυτού που θα αποκτηθεί, γιατί έβγαλε την προετοιμασία και τα φιλικά και ο Πετράκης, ποτέ δεν χρησιμοποίησε νέο παίκτη άμεσα στην ομάδα, πριν παρέλθει χρονικό διάστημα προσαρμογής και επίδειξης ικανοτήτων στο γήπεδο. 

Αν κλείσει και η εκκρεμότητα με τερματοφύλακα, είναι πολύ πιθανόν να κλείσει και ο μεταγραφικός κύκλος. Στο πρόγραμμα υπήρχε και η απόκτηση σέντερ φορ, αλλά επειδή όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει ο Κόντε, έχει παγώσει το θέμα αυτό. Πλην του Κόντε, επιθετικοί είναι ακόμα οι Κριζμάν, Λεό, Ξύδας, Λουκίνας και Παμλίδης. 

Αγωνιστικά, η ομάδα του ΠΑΣ επέστρεψε από χθες στις προπονήσεις και το αυριανό φιλικό με τον Άρη στο Καυτατζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για τον Πετράκη, που λογικό είναι ότι θα δοκιμάσει την ενδεκάδα του πρωταθλήματος. Στο κανονικό πρόγραμμα μπήκαν χθες οι Λεό, Σιόντης, Λίλα, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης έκαναν οι Βιδάλ, Κούζικ, Νικολιάς και Παμλίδης. 


ΝΙΚΟΛΙΑΣ: ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ

Σε συνέντευξή του στην τοπική ιστοσελίδα sportsioannina.gr, ο μέσος του ΠΑΣ Αλέξανδρος Νικολιάς, δεν δείχνει να ανησυχεί λόγω των μέτριων εμφανίσεων της ομάδας του στα τελευταία φιλικά, τονίζοντας και τα εξής: «Το γεγονός ότι κρατήθηκε ένα μεγάλο μέρος του κορμού είναι σημαντικό. Ήρθαν νέοι παίκτες , ταλαντούχοι που θα μας βοηθήσουν πολύ. Χρειαζόμαστε χρόνο προσαρμογής ωστόσο πιστεύω θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και θα πραγματοποιήσουμε καλύτερη πορεία από την περσινή». 

Για τη δική του παρουσία στην ομάδα και τις υψηλές προσδοκίες που έχουν απ’ αυτόν, δήλωσε: «Το γεγονός ότι βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο μου δίνει μεγάλο κίνητρο για την συνέχεια. Υγεία να έχουμε και το μέλλον θα δείξει τι θα μας φέρει... Σίγουρα κάποιοι τραυματισμοί με έφεραν  πίσω, ωστόσο με σωστή διαχείριση θα λυθεί και αυτό. Βρήκα οικογενειακό κλίμα στον ΠΑΣ και αυτό με βοήθησε πολύ. Βρήκα αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές με πολλές παραστάσεις και εξαιρετικούς χαρακτήρες. Καθρέφτης όλων μας είναι το γήπεδο. Όλη η πόλη ασχολείται με την ομάδα και αυτό με γεμίζει δύναμη αλλά και ευθύνη. Δεν αρκεί μόνο το ταλέντο. Είναι συνδυασμός αρκετών πραγμάτων για να εξελιχθείς και να αποκτήσεις διάρκεια».