Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Το βάρος στην τακτική έριξε ο Πετράκης

Τα τελευταία νέα από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ


Την ομάδα για το πρωτάθλημα ετοιμάζει ο Πετράκης, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Είναι λογικό, ο έμπειρος κόουτς να ετοιμάσει την ομάδα για το πρώτο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασαν οι Παμλίδης, Νικολιάς, Βιδάλ, Κούζικ που έκανα ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Αντίθετα οι Λίλα, Λεό, Κακούμπα, Μπουκουβάλας που είχαν απουσίες σε προηγούμενες προπονήσεις συμμετείχαν κανονικά.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ για να είναι πιο ευέλικτο το πρόγραμμα, με μπόλικη τακτική σε φάσεις άμυνας και επίθεσης και πολλά σουτ.
Λόγω απουσίας των Νικολιά και Κούζικ, στις πτέρυγες των χαφ ο Πετράκης δοκίμασε τους Ντόλοβατς και Ξύδα. Στον άξονα ήταν σταθερά ο Κάστρο με εναλλαγές μεταξύ Λίλα και Σιόντη. Στην άμυνα ήταν σταθερά οι Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι και στην επίθεση προβάδισμα ως παρτενέρ του Κόντε έχει ο Κριζμάν.

Πολύ σημαντικό τεστ για τον Πετράκη είναι το φιλικό του Σαββάτου με τον Άρη, που θα γίνει στις 6 μμ στο Καυτατζόγλειο στάδιο. Προς το τέλος της σημερινής προπόνησης αποχώρησε ο Τζημόπουλος, περισσότερο προληπτικά και αύριο θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα.