Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Λίγες ημέρες ακόμη αγωνίας για τον Πέδρο Κόντε


Μέχρι 31 Αυγούστου όλα είναι ανοιχτά για τον Πέδρο Κόντε

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΦΩΣ

Στα Γιάννινα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης και θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή, ασχολούμενος με θέματα της ομάδας.
Ο ηγέτης του «Άγιαξ» είχε απανωτές συναντήσεις με τους συνεργάτες του αλλά και με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη, όπου ενημερώθηκε για την πορεία της ομάδας και συζητήθηκαν τα μεταγραφικά, καθώς υπάρχει η εκκρεμότητα με την απόκτηση τερματοφύλακα, μετά τον τραυματισμό του Περιστερίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χριστοβασίλης είχε συνάντηση και με τον Πέδρο Κόντε, καθώς και με αυτόν υπάρχει εκκρεμότητα, αν φύγει ή όχι. Και τελευταία φημολογήθηκε για πρόταση από ομάδα του Ντουμπάι, όπως τον προηγούμενο καιρό για ομάδες από τη Σαουδική Αραβία. Μέχρι τώρα καμία πρόταση δεν ικανοποίησε τον Ισπανό επιθετικό και επί του παρόντος μένει στην ομάδα. Η τελευταία πρόταση είναι από ομάδα του Ντουμπάι, σε πρώτη φάση δεν ικανοποίησε, αλλά η υπόθεση εξακολουθεί να είναι ανοιχτή, με την προοπτική να γίνει νέα καλύτερη πρόταση. 

Στις προθέσεις του ΠΑΣ είναι να μείνει ο Κόντε και παράλληλα να γίνει και επέκταση του συμβολαίου του. Επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία τέτοια συμφωνία και η αγωνία των φιλάθλων θα διαρκέσει ακόμα λίγες ημέρες, μέχρι να πέσει η μεταγραφική αυλαία. Ναι μεν ο Κόντε έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, αλλά με την ενεργοποίηση της ρήτρας (900.000 ευρώ) μπορεί να μείνει ελεύθερος. 

Συνεχίζονται επίσης οι αναζητήσεις για ανεύρεση καλού τερματοφύλακα από το εξωτερικό. Εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις και σύντομα θα πρέπει να καταλήξουν κάτι, καθώς φτάνει και ο χρόνος για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Περιστερίδης θέλει ένα εξάμηνο για την αποκατάσταση του τραυματισμού (ρήξη πρόσθιου χιαστού) και η ομάδα δεν μπορεί να μείνει μόνο με τον Βελλίδη και τους νεαρούς Βενετικίδη και Παπαϊωάννου. Αναζητούν και έναν ακόμη έμπειρο γκολκίπερ. Με τον Βιδάλ οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο για να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο μέχρι 30/6/2021. 

Αγωνιστικά με διπλές προπονήσεις συνεχίσθηκε χθες η προετοιμασία, ενώ για σήμερα που είναι και η Γιορτή της Μεγαλόχαρης, ο Γιάννης Πετράκης έδωσε ρεπό στους παίκτες. Χθες υπήρχαν επαφές με τον Άρη για να ρυθμισθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για το φιλικό που θα γίνει το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Το παιχνίδι αυτό θα γίνει στο Καυτατζόγλειο στάδιο, λόγω έργων στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» με ώρα έναρξης 18.00 αντί 20.00 όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί.