Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Γιατί "πάγωσε" η αναζήτηση σέντερ φορ και πως θα γίνει το σημερινό τουρνουά


Ετοιμάζεται εντατικά σε όλα τα μέτωπα ο "Άγιαξ της Ηπείρου"


Τουρνουά 45λεπτων αγώνων θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ Ιωαννίνων με συμμετοχή του ΠΑΣ και των ομάδων Παναχαϊκή και Τρίκαλα. Η σειρά των αγώνων, όπως βγήκε από κλήρωση, είναι: 17.45 Παναχαϊκή – Τρίκαλα, 18.45 ΠΑΣ – Τρίκαλα, 19.45 ΠΑΣ – Παναχαϊκή.
Ο Γιάννης Πετράκης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες για να τσεκάρει την κατάσταση που βρίσκονται, αλλά με σαφείς οδηγίες να αποφεύγουν τις επικίνδυνες φάσεις και τα σκληρά μαρκαρίσματα, προς αποφυγή τραυματισμών.

Και τούτο γιατί ο «Άγιαξ» πλήρωσε πολύ ακριβά τα δύο τελευταία φιλικά με τον Παναιτωλικό, όπου ο Περιστερίδης έχει ρήξη χιαστών, ο Βιδάλ θλάση 1ου βαθμού και ο Μπουκουβάλας κάκωση στο γόνατο. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που είναι τραυματίες (Λεό, Παμλίδης, Κακούμπα, Λίλα, Κάστρο) και είναι λογικό να προσέξουν στο σημερινό τουρνουά να μη υπάρξουν άλλες απώλειες. Θα παίξουν οι Κόντε και Αποστολόπουλος που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών. 

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη. Απομένει ένα ακόμη φιλικό, με τον Άρη στις 18 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη, για να κλείσει ο κύκλος των αγώνων. Χθες έγινε κανονικά προπόνηση το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ, ενώ σήμερα θα προπονηθούν όσοι κάνουν πρόγραμμα αποκατάστασης. 

Στα μεταγραφικά, ο ΠΑΣ αναζητά γκολκίπερ, λόγω τραυματισμού του Περιστερίδη και ήδη εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις. Ο ΠΑΣ έψαχνε και για σέντερ φορ, αλλά τον τελευταίο καιρό πάγωσαν οι αναζητήσεις, αφού περνά ο καιρός και είναι πολύ πιθανόν να μείνει στην ομάδα ο Πέδρο Κόντε και τη νέα σεζόν, αφού μέχρι τώρα δεν προέκυψε πρόταση που να τον ικανοποιεί ιδιαίτερα.