Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Γ. Πετράκης: Μας βοήθησε ο Πασχαλάκης αλλά και η τύχη

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης κάνει δηλώσεις 


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είχε την τύχη με το μέρος της και στάθηκε στην πολύ καλή μέρα του τερματοφύλακά της.Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης:


«Μια σπουδαία νίκη για την ομάδα μας. Αυτή η νίκη αποκτά μεγάλη αξία γιατί συνέβη απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα, σχέδιο, ταλέντο και χημεία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Καταφέραμε να προηγηθούμε αλλά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά προβλήματα. Δυο παράγοντες ήταν καθοριστικοί για τη νίκη μας. Ο Πασχαλάκης και η τύχη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλές αμυντικές συνεργασίες με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Στο  δεύτερο ημίχρονο περιορίσαμε τον ΠΑΟΚ, παίξαμε ανοιχτό γήπεδο και βγάλαμε συνεργασίες. Κάναμε το παιχνίδι που μας βολεύει. Σ' αυτό βοήθησε και η πίεση και το άγχος που είχε ο ΠΑΟΚ.


Για το πόσο συνέβαλε στη νίκη του ΠΑΣτο μπλοκάρισμα της δεξιάς πλευράς του ΠΑΟΚ: «Μελετήσαμε τον ΠΑΟΚ αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά και ο ΠΑΟΚ έβγαλε πολλές ευκαιρίες και από δεξιά. Στο δεύτερο ήμασταν πιο σοβαροί και περιορίσαμε τις ευκαιρίες του αντιπάλου».

ΠΗΓΗ: paok24.com