Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ίβιτς: Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου

Οι δηλώσεις από τον προπονητή του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς


Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-1, με τον Βλάνταν Ίβιτς να παραδέχεται ότι το πρόβλημα της αναποτελεσματικότητας της ομάδας του, της στέρησε τη νίκη. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» μετά από ερώτηση που δέχτηκε επισήμανε ότι ο «Δικέφαλος» δεν ήταν έτοιμος να αντικαταστήσει την απώλεια του Ροντρίγκεζ, ελπίζοντας ότι σύντομα οι «ασπρόμαυροι» θα ενισχυθούν μεταγραφικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίβιτς:

Για  την αστοχία που αδικεί την προσπάθεια της ομάδας: Στο ποδόσφαιρο για να κερδίσεις πρέπει να βάλεις ένα παραπάνω γκολ από τον αντίπαλο. Εμείς από την αρχή της χρονιάς δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Κι αυτό σίγουρα είναι και παραμένει ένα πρόβλημα για εμάς. Δεν έχω σήμερα κανένα παράπονο από τους παίκτες, δώσανε το 100% και σήμερα και πάλι είχαμε πολλές φάσεις. Το περίεργο είναι πως στο 80% των παιχνιδιών μας ο αντίπαλος τερματοφύλακας είναι ο πολυτιμότερος, αυτό τα λέει όλα.

Για το αν το γκολ είναι και θέμα ποιότητας παικτών και αν ο ΠΑΟΚ ψάχνει να αποκτήσει τέτοιους παίκτες: Ψάχνουμε πάντα παίκτες που έχουν το γκολ. Και το καλοκαίρι το κάναμε, και τώρα το ίδιο. Παίκτες που συνήθως βάζουν γκολ φέτος έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, μόνο έτσι μπορούμε να διορθωθούμε.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ που έχει πρόβλημα στο γκολ έχασε τον καλύτερο του παίκτη και πρώτο του σκόρερ: Όταν ένας παίκτης δε θέλει να μείνει δεν μπορείς να τον κρατήσεις. Είπε πως  δεν ήθελε να παίζει άλλο για τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να το σταματήσεις αυτό. Να έχεις έναν παίκτη χωρίς θέληση, δεν είναι σωστό να τον κρατήσεις. Κάνουμε ό,τι μπορούμε να έρθει σύντομα ο παίκτης που παίζει σε αυτή τη θέση. Γνωρίζουμε ότι τον Γενάρη δεν μπορείς να βρεις εύκολα ποιοτικούς παίκτες. Αυτό με τον Γκάρι έγινε απότομα. Δεν το ξέραμε νωρίτερα από τον Οκτώβρη για να μπορούμε να προετοιμαστούμε και πρέπει τώρα να βρούμε τρόπο να καλύψουμε το κενό. Ελπίζω και πιστεύω ότι σύντομα θα βρούμε λύση.

Για τους χρόνους στους οποίους ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί μεταγραφικά: Πιστεύω ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχουμε φέρει κάποιον παίκτη με ικανότητα στο γκολ. Δεν μπορώ να σας πω ότι σίγουρα θα γίνει.


ΠΗΓΗ: paok24.com