Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Ο "Στρατηγός" Μίμης Δομάζος την Δευτέρα στα Γιάννινα

Το λεύκωμα Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις θα παρουσιάσει την Δευτέρα στα Γιάννινα ο μεγάλος Μίμης Δομάζος


Την ερχόμενη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 ο θρυλικός Μίμης Δομάζος, ο «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου θα παρουσιάσει το λεύκωμα «Μυστικά και …άλλες αποκαλύψεις», που αναφέρεται στη ζωή του και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα θα τιμηθεί από τον Δήμο Ιωαννιτών και από το Πνευματικό Κέντρο για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως έχουμε πει και άλλες φορές, παίκτες σαν τον Μίμη Δομάζο δεν ανήκουν σε συλλόγους αλλά ανήκουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών

Με αφορμή την κυκλοφορία του λευκώματος του ΜΙΜΗ ΔΟΜΑΖΟΥ, «Μυστικά και …άλλες αποκαλύψεις» ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, έρχεται στα Ιωάννινα την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής»

Ο Μίμης Δομάζος με τον Γιόχαν Κρόιφ στο στάδιο Καραϊσκάκη σε αγώνα των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Ολλανδίας στη δεκαετία του '70



Ο Δήμος Ιωαννιτών και το Πνευματικό Κέντρο τιμούν τον Μίμη Δομάζο για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό της χώρας μας, ενώ ο ίδιος θα αναφερθεί τόσο στο λεύκωμα, όσο και σε πολλά άγνωστα γεγονότα της εποχής.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί και ταινία - αφιέρωμα από τη ζωή του, ενώ ο Μίμης Δομάζος θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει και με παλιούς αθλητές παράγοντες, αλλά και φιλάθλους του ποδοσφαίρου.


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Ο Στρατηγός Μίμης Δομάζος στα Γιάννινα μετά από πολλά χρόνια