Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Από σήμερα στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ και ο Γιώργος Μανθάτης


Ο Γιώργος Μανθάτης στο κέντρο με τους νέους συμπαίκτες του στο ΠΕΑΚΙ πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση

Με τον Γιώργο Μανθάτη στην προπόνηση, που είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Ο διεθνής άσος από σήμερα εντάχτηκε στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ, αφού είναι δανεικός για δύο χρόνια από τον Ολυμπιακό. Τις τελευταίες μέρες έλαβε μέρος στα παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι τραυματίες Κόντε, Ροντρίγκες, Νικολιάς, Μπέριος, Περιστερίδης. Από αύριο αναμένεται η επιστροφή των διεθνών Λίλα και Τζημόπουλου.


Το σημερινό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ (5/9)


Δεξιά στη φωτο ο Μανθάτης με τους Καρανίκα και Βιδάλ


Με διπλή προπόνηση ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (Σάββατο 09/09/17) οι παίκτες του ΠΑΣ. Μετά το ρεπό της Δευτέρας, η ομάδα μας επέστρεψε με φουλ πρόγραμμα που περιελάμβανε πρωινή και απογευματινή προπόνηση.
Aρχικά το... μενού της ημέρας είχε ασκήσεις δύναμεις σε κλειστό χώρο και στη συνέχεια παιχνίδια one on one, two on two, four on four με σκοπό την ειδική αντοχή. Η επόμενη προπόνηση έχει οριστεί για την Τετάρτη στις 18:00 στο ΠΕΑΚΙ.