Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Ευχαριστίες του Ερασιτέχνη ΠΑΣ για γκράφιτι και αθλητικό υλικό

Φωτο από τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΦΩΣ

Αύριο Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ξεκινούν προπονήσεις και τα τμήματα ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΠΑΣ. Μάλιστα στις εγκαταστάσεις του έγιναν υπέροχα γκράφιτι από παιδιά των οργανωμένων φιλάθλων AZZURRA FAMILIA.
Η διοίκηση του σωματείου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους οργανωμένους φιλάθλους για την αφιλοκερδή προσφορά τους. Επίσης ευχαριστεί τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗΠ Βασίλειο Ευθυμίου και τον επί σειρά ετών πρόεδρο της Προοδευτικής Περάματος Σωτήρη Ζήση για την προσφορά αθλητικού υλικού.

Οι ανακοινώσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ

Τα παιδιά των ΑΖZURRAFAMILIA ολοκλήρωσαν την Παρασκευή τα γκράφιτι στις εγκαταστάσεις μας, δίνοντας ένα ΠΑΣολέδικο χρώμα το οποίο θα απολαύσουν από Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 που αρχίζει η λειτουργία των τμημάτων υποδομής του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, οι μικροί αθλητές μας και οι γονείς τους. Η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ευχαριστεί τα παιδιά των ΑΖZURRA FAMILIA για την αφιλοκερδή προσφορά τους στο σωματείο μας.

***Για μια ακόμα φορά ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗΠ κ. Βασίλης Ευθυμίου πρόσφερε αθλητικό υλικό στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

***Τέλος ευχαριστούμε τα καταστήματα ΖΗΣΗΣ ΣΠΟΡ και ιδιαίτερα τον κ. Σωτήρη Ζήση για την προσφορά του (είναι πολυποίκιλη) στον ερασιτέχνη ΠΑΣ.