Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΠΑΕ εξηγεί γιατί δεν παίρνει εισιτήρια στο Περιστέρι

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τους κινδύνους τιμωρίας της έδρας


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της εξηγεί γιατί δεν παίρνει εισιτήρια στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και επισημαίνει τον κίνδυνο τιμωρίας της έδρας (κεκλεισμένων των θυρών) σε περίπτωση υποπέσει σε 3η παράβαση από συμπεριφορές φιλάθλων (καπνογόνα κλπ).


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ (5/9)

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει ότι για το παιχνίδι του Σαββάτου 09/09/2017 με τον Ατρόμητο Αθηνών η παραλαβή της κερκίδας που είχε ζητήσει από την ομάδα, δεν θα γίνει.

Ο λόγος για την απόφαση αυτή έχει να κάνει με τις πρόσφατες ποινές που επιβλήθηκαν στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στα τελευταία 2 παιχνίδια, οι οποίες σε συνδυασμό με τον ανανεωμένο πειθαρχικό κώδικα 2017-18 (ο οποίος και επικαιρωποιήθηκε στις 24/08), δεν μας αφήνει άλλη επιλογή. Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει τιμωρηθεί για τους αγώνες Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ, με 7.000€ πρόστιμο σε σύνολο για τη χρήση πυρσών και καπνογόνων.


Βάσει του άρθρου 15 του νέου πειθαρχικού κώδικα, η ποινή σε τρίτη υποτροπή θα είναι ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για 1 ή 2 αγωνιστικές. Παράλληλα τα νέα πρόστιμα που προβλέπει ο κανονισμός είναι πολύ πιο αυστηρά με αποτέλεσμα να αναγκάζεται η ΠΑΕ να προβεί σε τέτοιες δυσάρεστες αποφάσεις.

Αναλυτικά ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας: