Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Σύντομα οι ανακοινώσεις για Τσιμίκα και τους υπόλοιπους

Δεν αποκλείεται τελικά να γυρίσει στον ΠΑΣ και ο Μάρκος Βελλίδης 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και μετά θα υπάρξουν οι πρώτες μεταγραφικές ανακοινώσεις, για τον Κώστα Τσιμίκα αλλά και για άλλους παίκτες που μιλάνε οι παράγοντες του ΠΑΣ και είναι στο τελευταίο στάδιο συζητήσεων. Ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης προσδιόρισε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου ότι θα αποκτηθούν 5-6 παίκτες για να καλυφθούν τα κενά αυτών που έφυγαν (Κούτρης, Λίλα, Ζάιρο, Ακόστα) και να υπάρχουν στο ρόστερ περισσότερες εναλλακτικές λύσεις. 

Ο ΠΑΣ ψάχνει παίκτες για όλες τις θέσεις και κυρίως στον άξονα. Βασικά αναζητά τερματοφύλακα, καθώς για τον Πασχαλάκη υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, αλλά για να κλείσει η συμφωνία προφανώς θα χρειαστεί να δώσει συγκατάθεση και ο νέος τεχνικός Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Επιπλέον, είναι τραυματίας ο Περιστερίδης. Άρα ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θέλει σίγουρα γκολκίπερ, όπως επιβεβαίωσε και ο Χριστοβασίλης. Τελευταία ακούστηκε πολύ το όνομα του Μάρκου Βελλίδη να επιστρέψει στα Γιάννινα. Είναι κάτι που μπορεί να γίνει, αφού ο έμπειρος πορτιέρο έχει άριστες σχέσεις με τους «κυανόλευκους» και νιώθει την ομάδα σαν το σπίτι του. Όμως αυτό τον καιρό ψάχνει για ομάδα στο εξωτερικό και ο ΠΑΣ μιλά με άλλον Έλληνα για τον «άσο». 

Για τη θέση του Κούτρη προορίζεται ο Τσιμίκας, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι έχει κλείσει με τον ΠΑΣ και θα είναι η πρώτη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί. Για τη θέση του Λίλα στη γραμμή των αμυντικών χαφ θα δοθεί η ευκαιρία στον Γαρουφαλιά, αλλά μπορεί να αποκτηθεί ένας ακόμα ποδοσφαιριστής. Για το κενό του Ακόστα, που έπαιζε από τα άκρα δεξιά και αριστερά, ελπίζουν να το αναπληρώσει ο Νικολιάς που φέτος θα πάρει ευκαιρίες, στα τελευταία ματς έδειξε καλά στοιχεία, αλλά δεν είχε καλή χρονιά γιατί τον έφερε πίσω ένας σοβαρός τραυματισμός το περασμένο καλοκαίρι. 

Πλην του Τσιμίκα και τερματοφύλακα, οι Ηπειρώτες θα αποκτήσουν αμυντικό χαφ, κεντρικό χαφ με τα χαρακτηριστικά του Τσάβεζ ή του Ντε Βινσέντι για να έχουν την εύκολη πάσα μπροστά και επίσης θα χρειαστούν δύο καλούς επιθετικούς. Εν ολίγοις θέλουν γκολκίπερ, αριστερό μπακ-χαφ, αμυντικό χαφ, επιτελικό μέσο, καθαρόαιμο επιθετικό και δύο μεσοεπιθετικούς από τα πλάγια. 

Όπως τονίσαμε και άλλη φορά περιμένουν ως «εσωτερικές μεταγραφές» να αποδώσουν περισσότερη τη νέα σεζόν με την κατάλληλη προετοιμασία παίκτες με αξία που έχουν καλά χαρακτηριστικά όπως οι Νικολιάς, Μαυροπάνος, Ντόλοβατς, Βιδάλ.