Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Φουλάρει για Τσιμίκα και για άλλους παίκτες ο "Άγιαξ"

Ο Τσιμίκας όταν έκλεισε τον Ιανουάριο στην Έσμπιεργκ. Στη θέση του κυρίου δεξιά της φωτο θα βρεθεί σύντομα ο Χριστοβασίλης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Όπως αναφέραμε και χθες, ο Κώστας Τσιμίκας θα είναι ο αντικαταστάτης του Λεονάρντο Κούτρη στον ΠΑΣ στο αριστερό άκρο της άμυνας και θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας με μεταγραφή ως ελεύθερος και όχι δανεικός από τον Ολυμπιακό.
Είναι κοινό μυστικό, ότι λεπτομέρειες απομένουν να κλείσει οριστικά η συμφωνία και να πέσουν υπογραφές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τσιμίκας θα είναι από τις πρώτες μεταγραφές που θα ανακοινώσει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, λίγο πριν από την πρώτη συγκέντρωση. Ο Πετράκης έχει δει πολλά dvd από αγώνες της Έσμπιεργκ, ανάβοντας πράσινο φως για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Και ο 21χρονος διεθνής αμυντικός απάντησε θετικά στην πρόταση του ΠΑΣ, γνωρίζοντας ότι θα παίξει σε μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες σε νέους και ταλαντούχους παίκτες, οπότε στα Γιάννινα θα του δοθεί η δυνατότητα να κάνει επανεκκίνηση της καριέρας του. 

Πλην του Τσιμίκα και με άλλους δύο παίκτες οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό στάδιο, ώστε στο χρονοδιάγραμμα που έθεσε ο Χριστοβασίλης (στην συνέντευξη Τύπου της περασμένης Τρίτης) στο διάστημα 20 με 25 Ιουνίου να υπάρξουν οι ανακοινώσεις. Το τελευταίο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας είναι του 33χρονου Αργεντινού επιθετικού Λεονάρντο Πισκουλίτσι που αγωνίζεται στη βραζιλιάνικη ομάδα Βιτόρια. Η ηλικία του δεν είναι στα χαρακτηριστικά των παικτών που αναζητά ο ΠΑΣ και δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο από πηγές του ΠΑΣ.