Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ζάιρο: Καλή ομάδα ο Αστέρας αλλά και ο ΠΑΣ μπορεί να κερδίσει

Η βράβευση του Ζάιρο (αριστερά) από τον ιστορικό αρχηγό του ΠΑΣ Γιώργο Σιόντη


Ο ιστορικός αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Σιόντης επέδωσε το βραβείο στον άσσο της ομάδας Ζάιρο που ψηφίσθηκε από τους τοπικούς δημοσιογράφους MVP του αγώνα της 24ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό. Ο Σιόντης εξήρε τα προσόντα του Ζάιρο αλλά του έδωσε και μια φιλική συμβουλή να γίνει πιο απλός στο παιχνίδι του και η μπάλα να φεύγει γρηγορότερα από τα πόδια του.
Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε ότι είναι ενδιαφέρον να ακούσει συμβουλές από παλιότερους παίκτες και θα προσπαθήσει να γίνει καλύτερος.

Για τη συνέχεια τόνισε ότι δεν πρέπει να χαλαρώσει κανείς και η ομάδα να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί. Για το ματς της Κυριακής στην Τρίπολη σημείωσε ότι ο Αστέρας είναι καλή ομάδα και του λείπουν μόνο τα καλά αποτελέσματα. Έχει το αβαντάζ της έδρας αλλά και ο ΠΑΣ έχει την ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη.

Για το τι θα κάνει ο ίδιος όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, αφού είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ, ανέφερε ότι τώρα το μόνο που σκέφτεται είναι τις έξι αγωνιστικές που απέμεναν και την πορεία του ΠΑΣ.


Τέλος σημείωσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος γενικά από την παρουσία του στον ΠΑΣ και στα Γιάννινα.

Η βράβευση έγινε σε χώρο της χορηγικής εταιρίας αθλητικών ειδών HALL OF BRANDS.