Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ανακοίνωση του ΠΑΣ για τα τμήματα υποδομών

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα τμήματα υποδομών


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της τοποθετείται για το πώς λειτουργούν τα τμήματα υποδομών της ομάδας, απαντώντας προφανώς σε σχόλια και δημοσιεύματα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ

Η λειτουργία και οργάνωση μιας ΠΑΕ ακολουθεί μοτίβα και κανόνες τα οποία καθορίζονται από την ίδια ΠΑΕ και τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι, και μεταβάλλονται μέσα στο χρόνο ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και ανάγκες. Έτσι λειτουργούμε κι εμείς.

Τα τελευταία χρόνια ο τεχνικός σχεδιασμός και προγραμματισμός τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και των υποδομών της ΠΑΕ και των ακαδημιών στην Αθήνα, είναι κοινός και στοχεύει στην εξέλιξη και προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών. Η διαχείριση αυτού του πλάνου εξέλιξης ανήκει στον κ. Παναγιώτη Χριστοβασίλη με άμεσο συνεργάτη και τεχνικό διευθυντή τον κ. Γιώργο Γεωργουλόπουλο.

Η οργάνωση και λειτουργία των υποδομών μας είναι παραδειγματική σε όλα τα επίπεδα, κάτι άλλωστε που αποδεικνύεται κάθε χρόνο κατά τη διαδικασία των αδειοδοτήσεων αλλά και από τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας (7 παίχτες μας σε εθνικές ομάδες τα τελευταία τρία χρόνια).
Το πλάνο μας δεν θα αλλάξει όσο κι αν κάποιοι θεωρούν ότι αδικούνται. Ίσως αυτός ο τρόπος λειτουργίας μας κλείνει τις πόρτες σε όσους έχουν μάθει να παίζουν αλλιώς. Εμείς δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο με όλα τα παιδιά μας, και όχι υπόγεια. Γι αυτό και έχουν επιλεγεί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι στις συγκεκριμένες θέσεις.


Ευκαιρίες παίρνουν όλοι όσοι προσπαθούν, μαθαίνουν και δουλεύουν σκληρά. Αυτός είναι ο τρόπος μας σε όλα τα ποδοσφαιρικά μας τμήματα. Από την αντρική ομάδα μέχρι την Κ-15 και τις μικρότερες ηλικίες. Και δεν θα τον αλλάξουμε επ' ουδενί λόγω.