Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Βασιλόπιττες και δώρα στην γιορτή του Ερασιτέχνη ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ


Το τμήμα ποδοσφαίρου του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, την Πέμπτη 2-2-2017 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις εγκαταστάσεις του σωματείου.

Παρουσία διοίκησης, προπονητών αθλούμενων και κηδεμόνων, τη λιτή αλλά όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Καραμπίνας, ο εκπρόσωπος του Δήμου, υπεύθυνος αθλητισμού βετεράνος παίκτης του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Βασίλης Καλούδης, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΗΠ μέλος του Δ.Σ. κ. Κώστας Λιανός, ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Μπάμπης Καρβέλης, ο γενικός αρχηγός της Κ-17 κ. Βασίλης Λώλης, ο πρώην γενικός αρχηγός της Κ-15 πρόεδρος του Σπάρτακου κ. Αναστάσιος Λάγκας, ο συνεργάτης του κ. Ντίνος Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης και φίλοι του Σωματείου.
Ευχές στους αθλούμενους απεύθυναν ο πρόεδρος του σωματείου κ. Τσάγκας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Καραμπίνας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καλούδης, το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΗΠ κ. Λιανός και ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Καρβέλης.
Υπήρχαν τέσσερα φλουριά και έξι προσφορές που περιείχαν το δώρο του προέδρου της ΠΑΕ κ. Γιώργου Χριστοβασίλη με μία φανέλα της ομάδας, δώρο του καταστήματος αθλητικών ειδών ΖΗΣΗΣ σπορ με μποξ (σάκο, μπουφάν, φόρμες), δύο δωροεπιταγές του σωματείου, δύο προσωπικά δώρα του αντιπεριφερειάρχη κ. Καραμπίνα και τέσσερις προσφορές του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΣΗΠ κ. Βασίλη Ευθυμίου.
Τυχεροί της ημέρας οι Αναγνώστου Αλέξης (bambini), Nτίνος Αγγελος (junior), Μεντής Παναγιώτης (παίδων-προπαίδων), Τσιάκαλος Αποστόλης (Κ-15), Αλιγιάννης Χρήστος ομάδας Νέων και (Κ-15).

Σε όλους τους παίκτες των ακαδημιών και της Κ-15 δόθηκαν λαχνοί για το αυτοκίνητο της ΕΠΣΗΠ, το οποίο κληρώνεται τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΚΛΙΚ ΕΔΩ