Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Ανακοίνωση ΠΑΣ για διαιτησία και πολεμική από ανταγωνιστές

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για διαιτησία 


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για αδικίες που υπέστη ο ΠΑΣ, φωτογραφίζοντας την διαιτησία του Δελφάκη στον χθεσινό αγώνα κυπέλλου με τον Πλατανιά, ενώ αναφέρει και πολεμική που δέχεται ο ΠΑΣ Γιάννινα από ανταγωνιστές του στο πρωτάθλημα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Είναι πολύς καιρός τώρα που αντιμετωπίζουμε μια πολεμική η οποία εκφράζεται κυρίως με τη μορφή λεκτικών επιθέσεων εναντίον του ΠΑΣ, άμεσα ή έμμεσα, από «ζηλόφθονες και επιτήδειους» ανταγωνιστές μας. Το γνωρίζαμε ότι στόχος τους ήταν και θα συνεχίσει να είναι η δημιουργία ενός κλίματος που θα επηρέαζε τη δίκαιη ισορροπία του 50-50 στους αγώνες μας. Δεν ήταν η πρώτη φορά που βιώνουμε κάτι τέτοιο στους Ζωσιμάδες και πολύ φοβόμαστε όχι η τελευταία.

Αλλά είναι κρίμα, στην επάνοδο του μετά από πολύμηνη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους, ένας διαιτητής να αφήσει αυτό το τεχνητό κλίμα έντασης να αλλοιώσει την αντίληψη του. Το μόνο που κατάφερε ήταν να δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό, δυσαρέσκεια και αίσθημα αδικίας στους ποδοσφαιριστές μας και στους χιλιάδες ανθρώπους που θέλησαν να παρακολουθήσουν μια πραγματική ποδοσφαιρική μάχη. Και την παρακολούθησαν, μόνο που ήταν μια άνιση ποδοσφαιρική μάχη.

Οι «ζηλόφθονες» πανηγύρισαν που κατάφεραν με αυτό τον τρόπο να στερήσουν από τους μαχητές μας τη δυνατότητα να πάνε την ομάδα πιο κοντά σε έναν από τους στόχους της. Μπορεί χθες να χάσαμε τον στόχο του Κυπέλλου, πετύχαμε όμως τον στόχο της καθαρότητας και της τιμιότητας του αγώνα μας για ακόμη μια φορά.

Το ξέρουμε όλοι εμείς, το εκτιμάνε οι φίλαθλοι μας και το φθονούν κάποιοι ανταγωνιστές μας. Υποσχόμαστε λοιπόν σε όλους να συνεχίσουμε κόντρα σε οποιαδήποτε τρικλοποδιά, κόντρα σε οποιοδήποτε ύπουλο χτύπημα. Και θα τα καταφέρνουμε πάντα όπως άλλωστε κάναμε σε όλη την πενηντάχρονη ιστορία μας. Κι αυτό να είστε σίγουροι το νιώθουμε όλοι εδώ στην Ήπειρο, είτε κάποιος πολεμάει με τη φωνή του από τη μικρή ή τη μεγάλη «Σκεπαστή», είτε καταθέτει την ψυχή του κάθε βδομάδα στο χορτάρι.

Για την πόλη και το σήμα στη φανέλα.