Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Γ. Πετράκης: Να μείνω όσο γίνεται περισσότερο στον ΠΑΣ

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στο Περιστέρι


Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης αναφέρθηκε για το παιχνίδι αλλά και για την  τρίχρονη παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά οι δηλώσεις:


«Ένα πάρα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα για μας απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ήθελε πολύ το ματς ο Ατρόμητος, αλλά το θέλαμε κι εμείς και είμαστε ευχαριστημένοι που φεύγουμε με τον βαθμό, έστω και αν τον πήραμε στο τέλος. Ήταν ένα κλειστό ματς με εξαίρεση δύο στημένες φάσεις του Ατρόμητου. Εμείς την ίδια στιγμή δεν δείξαμε ωριμότητα στις προσπάθειες που δημιουργήσαμε. Ωστόσο, είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που αντιδράσαμε μετά το 1-0. Θεωρώ ότι ήταν δίκαιο αποτέλεσμα βάσει της προσπάθειας που καταβάλαμε στο τελευταίο μισάωρο». 

Για τις μεταγραφές: «Όχι δεν ψάχνουμε για δημιουργικό χαφ. Αν πάρουμε κάτι, θα το μάθετε τις επόμενες μέρες. Άλλωστε, δεν έχουν μείνει πολλές μέρες». 

Για την τριετή του παρουσία στην ομάδα: «Είμαι περήφανος που υπηρετώ αυτή την ομάδα. Να έχουμε την υγειά μας και να είμαστε καλά και να μείνω όσο γίνεται περισσότερο. Ξέρετε τα πράγματα στη δουλειά μας είναι ρευστά». 

Για τους στόχους του ΠΑΣ: «Θέλουμε να εξελισσόμαστε και ως ομάδα και ως άνθρωποι. Η προσπάθειά μας θα πάει εκεί που αξίζουμε και εκεί που δουλεύουμε. Αλλά μόνο με καθημερινή δουλειά».