Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Γ. Παράσχος: Μετά το πέναλτι και την αποβολή μας έπεσαν οι ασφάλειες!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου στη συνέντευξη Τύπου


Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος απένειμε τα εύσημα στους Ηπειρώτες, είπε ότι έβγαλαν ψυχή και προσέθεσε πως η ομάδα του συνολικά ήταν καλύτερη στα δύο παιχνίδια και δικαίως προκρίθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Καταρχήν είναι κρίμα για δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο να παίζουν σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα, μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και είχαμε ευκαιρίες. Το παράπονό μου είναι ότι μετά το πέναλτι και την αποβολή του Μπέριου, για εμάς έπεσαν οι ασφάλειες. Τα Γιάννενα με 10 παίκτες βγάλανε ψυχή, πήγαιναν πρώτοι οι παίκτες τους στην μπάλα, δεχτήκαμε το γκολ και κινδυνεύσαμε και να χάσουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα Γιάννενα, γιατί το διεκδίκησαν επί ίσοις όροις, παρά το διάστημα που έπαιζαν με 10 παίκτες. Τα πράγματα έγιναν εύκολα μετά το δεύτερο πέναλτι στο οποίο ευτυχήσαμε να σκοράρουμε. Η επιπλέον κόπωση δεν μας βοηθάει, γιατί σήμερα βγάλαμε πολλά προβλήματα. Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ.
Για τη συνολική εικόνα των δύο ματς κι αν είναι δίκαιη η πρόκριση του Πλατανιά: «Νομίζω δίκαια προκρινόμαστε. Ίσως μετά τις πολλές ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ματς να μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί από τότε. Αξίζουν όμως συγχαρητήρια και στον ΠΑΣ».

Για τη διαιτησία του Δελφάκη: «Δεν θέλω να πω κάτι, εσείς τα βλέπετε 2-3 φορές στα βίντεο. Ήταν κανονικά και τα δύο νομίζω, η κόκκινη δίκαιη, τι να σχολιάσω; Κάποια φάουλ ίσως να αδίκησε και τις δύο ομάδες».