Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

"Έφυγε" ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Μίλτος Παπαποστόλου

"Έφυγε" ο παλιός ομοσπονδιακός τεχνικός Μίλτος Παπαποστόλου


Στην ΑΕΚ θρηνούν τον χαμό για μία από τις πλέον εμβληματικές μορφές του συλλόγου. Ο Μίλτος Παπαποστόλου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών, το απόγευμα της Πέμπτης (02/02). Στο παρελθόν είχε διατελέσει τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής.
Επίσης, υπήρξε Ομοσπονδιακός τεχνικός όσο και πρόεδρος του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Μία από τις μεγάλες μορφές στην ιστορία της ΑΕΚ έφυγε σήμερα από τη ζωή και η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια θρηνεί την απώλειά του. Ο Μίλτος Παπαποστόλου, γεννημένος το 1935 στην Ομβριακή Φθιώτιδας, αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας μας για έξι σεζόν (1959-65), υπήρξε μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας του 1963, ενώ διετέλεσε για ενάμισι χρόνο προπονητής της ΑΕΚ από τα μέσα της περιόδου 1979-80 μέχρι και την ολοκλήρωση της περιόδου 1980-81 σε συνολικά 43 αγώνες πρωταθλήματος. 

Διετέλεσε για τέσσερα χρόνια προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου των Ελλήνων προπονητών ποδοσφαίρου. Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, διοίκηση, παλαίμαχοι, ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στον γιο του, Ντίνο, που διετέλεσε στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ».