Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Ουζουνίδης: Δεν πήραμε αυτό που θέλουμε

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην  συνέντευξη Τύπου με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Σταμάτη Γαρρή


Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Σε ένα αναμενόμενο κακό αγωνιστικό χώρο τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ καλά, δημιούργησαν ευκαιρίες και το αποτέλεσμα μας αδικεί.
Δυστυχώς ένα διαιτητικό λάθος και ένα ατομικό από την πλευρά μας, μας έφερε να βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Δημιουργούσαμε ευκαιρίες, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, κρατάμε την εμφάνιση για να χτίσουμε στη συνέχεια.

Έχουν έρθει και κάποια νέα παιδιά στην ομάδα, σιγά σιγά θα δουλέψουμε πάνω σε κάποια πράγματα και στην πορεία θα τα διορθώσουμε. Καλή επιτυχία στον ΠΑΣ και εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε αρχής γενομένης από το ματς με τον Αστέρα για το κύπελλο».

Αν οι επιστροφές Εμποκού και Κουλιμπαλί βοήθησαν στην βελτίωση της ομάδας: Ξέραμε πως θα έχουμε δύσκολο Γενάρη λόγω και των πολλών απουσιών, αλλά με τις επιστροφές θα πάμε καλύτερα. Οι παίκτες έχουν ποιότητα και ματς με ματς θα δείξουμε καλύτερα πράγματα στο χορτάρι».

Για τη διαιτησία: «H ΠΑΕ έχει βγάλει ανακοίνωση με καλύπτει δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Για το αν έρθουν και άλλοι παίκτες στην ομάδα: «Θα δούμε, το ρόστερ είναι αυτό που όλοι ξέρετε, αλλά θα το δούμε και αν προκύψει κάποια μεταγραφή».

Για τον Τελάντερ και αν έχει θέμα τραυματισμού: «O Τελάντερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Βέβαια αυτό θα το δούμε αύριο γιατί είχε καιρό ν’ αγωνιστεί σε συνεχόμενα ματς και σ’ αυτό το γήπεδο δεν ήταν και δύσκολο να προκύψει κάποιος τραυματισμός».


Για τους αναπληρωματικούς που είχε διαθέσιμους από τη μέση και μπροστά: «Είχαμε τον Βλαχοδήμο και τον Χατζηγιοβάνη, ωστόσο αν προέκυπτε κάποιο πρόβλημα μπορούν εύκολα να παίξουν και οι Εμποκού με τον Κλωναρίδη».