Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Ο Ίβιτς τα έβαλε με το γήπεδο και τον Χριστοβασίλη!

Οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς στην συνέντευξη Τύπου


Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς τόνισε: «Ο κόσμος ήρθε να μας στηρίξει για να πάρουμε τη νίκη και το κάναμε. Γνωρίζαμε για τα δεδομένα εδώ με τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δεν είναι γήπεδο… είναι έτσι τα τελευταία δέκα χρόνια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται τίποτα… Είναι επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος για όλους. Δεν έχω τι να σας πω, είναι σε τραγική κατάσταση.  Κερδίσαμε, συνεχίζουμε έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».
Ρωτήθηκε για το ποιος ευθύνεται για τον αγωνιστικό χώρο όπου είπε: «εσείς δεν ξέρετε; θα σας αφήσω εσάς να το πείτε…».

Σχετικά με τις αλλαγές που έκανε σήμερα στο παιχνίδι: «Όλοι οι παίκτες δουλεύουνε σκληρά, παλεύουνε να μπουν στην αποστολή και είμαι ευχαριστημένος. Σήμερα παίξανε κάποιοι που δεν είχαν παίξει στα προηγούμενα παιχνίδια αυτό δείχνει υγεία και ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιστεύω πως θα αποκτήσουμε και άλλο παίκτη». 
Κλείνοντας την συνέντευξη ανέφερε: «Δεν μπορεί ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας να απειλεί τους παίκτες. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορεί να έρχεται ο πρόεδρος της ομάδας στα αντίπαλα αποδυτήρια και να μας βρίζει».