Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Δεν είχε κέφια ο ΠΑΣ και έχασε δίκαια 1-0

Για την ρεβάνς του σταδίου "Ζωσιμάδες" υπάρχουν την Τετάρτη ανοιχτοί λογαριασμοί


Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο ΠΑΣ και έχασε 1-0 στα Περιβόλια Χανίων από τον Πλατανιά. Η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στα Γιάννινα έχοντας η τοπική ομάδα μπροστά της το στοίχημα της ανατροπής του αποτελέσματος αυτού.
Ο Πλατανιάς στάθηκε καλύτερα σαν ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, είχε δοκάρι στο 38’ σε σουτ του Σίγκνεβιτς και πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του Περιστερίδη. Ειδικά στο τελευταίο 20λπτο του αγώνα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να βάλουν και άλλα γκολ χάνοντας καταπληκτικές ευκαιρίες όπως στο 65’ με τον Μενδρινό, στο 83’ με τον Ντεβέσα αρχικά και μετά με τον Καρυπίδη, στο 88’με τον Γιορέντε και στο 91’ με τον Σίγκνεβιτς. Η νίκη του είναι δίκαια και μάλιστα είναι η πρώτη επί του ΠΑΣ στα χρονιά. Στα προηγούμενα 9 παιχνίδια πρωταθλήματος των τελευταίων χρόνων σημειώθηκαν 5 νίκες του ΠΑΣ και 4 ισοπαλίες στα Περιβόλια αλλά και στα Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ είχε όλες κι όλες 3 τελικές προσπάθειες. Δεν φάνηκε ιδιαίτερα απειλητικός και δεν τελείωνε όπως έπρεπε τις προσπάθειές του. Στο α’ μέρος όλα ήταν ανοιχτά και υπήρχε μια ισορροπία στο παιχνίδι, αλλά στην επανάληψη ο Πλατανιάς ήταν περισσότερο επικίνδυνος, ειδικά από το 65’ και μετά. Υπάρχει μια φάση στο 0-0 που σε σέντρα από αριστερά του Ζάιρο φαίνεται να βρίσκει η μπάλα χέρι αμυντικού του Πλατανιά, αλλά και το πλάνο στην τηλεόραση δεν ήταν τόσο διαφωτιστικό. Όλα θα κριθούν για την υπόθεση πρόκριση την Τετάρτη στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ο ΠΑΣ θέλει νίκη με 2-0 για να περάσει στους «8» του κυπέλλου. Κορυφαίος από τον ΠΑΣ ο γκολκίπερ Περιστερίδης.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλάνας του συνδέσμου Μεσσηνίας. Έκανε κάποια λάθη, αλλά όχι ουσιαστικής φύσεως. Βοηθοί του οι Βλάσης (Λασηθίου), Τζαφόλιας (Ανατολικής Αττικής). Τέταρτος ο Χαράλαμπος Σωτηριάδης (Λασηθίου) και παρατηρητής ο Δημήτριος Μπέγκος (Αργολίδας). Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν οι 13΄Πριντέτα, 45’ Γιορέντε (Πλατανιά) – 15’ Μπέριος, 79’ Κοζορώνης (ΠΑΣ).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Πριντέτα, Κάργας, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Γιορέντε, Μαραγκός, Μενδρινός (67’ Ντεβέσας), Γουνδουλάκης (80’ Μουνάφο), Ντίνας (67’ Μανούσος), Σίγκνιεβιτς.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Γαρουφαλιάς, Μιχαήλ, Κόντε, Ζάιρο, Ναδάλες (71’ Κούτρης), Κοζορώνης, Βιντάλ (67’ Γιάκος), Νικολιάς (65’ Ακόστα).