Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Ο θρυλικός ΠΑΣ πάει να κάνει το "μπαμ" μέσα στο Περιστέρι

Φάση από τον περυσινό αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2 στο γήπεδο Περιστερίου

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σήμερα το μεσημέρι θα μεταβεί από τα Χανιά στην Αθήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αύριο υπάρχει το ματς της 18ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Η αναμέτρηση στο γήπεδο Περιστερίου θα ξεκινήσει στις 17.15 με απευθείας μετάδοση από το κανάλι NOVAsports 3. Η αποστολή παρέμεινε στα Χανιά αφού προχθές έγινε το ματς κυπέλλου με τον Πλατανιά και η χθεσινή προπόνηση έγινε εκεί. Όπως και σήμερα θα γίνει πρωινή προπόνηση στα Χανιά με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι και στην συνέχεια η αποστολή θα «πετάξει» για την Πρωτεύουσα.

Στο ματς με τον Πλατανιά η κυανόλευκη ομάδα φάνηκε κουρασμένη στο β’ ημίχρονο και θα μπορούσε να χάσει με μεγαλύτερο σκορ από το 1-0 αν δεν βρισκόταν σε καλή μέρα ο Περιστερίδης. Ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο υπήρξε μεγάλη πίεση από τον Πλατανιά. Ο Πετράκης μίλησε για λίγο στους παίκτες λέγοντας ότι έχουν τις δυνατότητες να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση την ερχόμενη Τετάρτη που θα γίνει το ματς στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Όμως ζήτησε απ’ αυτούς για λίγες μέρες να βγάλουν από το μυαλό τους το κύπελλο και να αφοσιωθούν στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο που είναι δύσκολο αλλά και με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. 

Ο ΠΑΣ προέρχεται από την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στο στάδιο «Ζωσιμάδες», έχει βγει έξω από την πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα και θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι για να είναι πολύ κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Για την συνέχεια του πρωταθλήματος ο Γιάννης Πετράκης από τα Χανιά δήλωσε τα εξής:  «Δεν παίζουμε μόνοι μας, ξέρετε πώς είναι τα πράγματα. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν καλή οργάνωση, στόχους και καλή αγωνιστική παρουσία. Θα γίνει μεγάλη μάχη και θα δούμε στο τέλος. Πάντως, υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο, συν-πλην και αυτό κάνει το πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό φέτος. Βλέπετε ότι πολλές ομάδες είναι γύρω-γύρω, μαζεμένες και αυτό θα δώσει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον από εδώ και πέρα». 

Στην αποστολή υπάρχουν 21 ποδοσφαιριστές και απ’ αυτούς ο κόουτς θα επιλέξει τους 18 για τον ματς με τον Ατρόμητο. Δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Μαμπουλού που έμεινε στα Γιάννινα για θεραπεία και ο Κοζορώνης που έχει 4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε για να εκτίσει αύριο την ποινή της μιας αγωνιστικής. Την θέση του Κοζορώνη θα πάρει ο Γιάκος. Ο Πετράκης στο ματς του κυπέλλου ξεκούρασε αρκετούς παίκτες για να είναι φρέσκοι αύριο στο Περιστέρι.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο Γιάννης Πετράκης όπως φαίνεται και αύριο στο Περιστέρι θα ξεκινήσει με ένα σχήματα 3-5-2. Δηλαδή με Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σκόνδρα ή Μπέριο, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, από τα άκρα ως μπακ χαφ τους Καρανίκα (δεξιά), Κούτρη (αριστερά), στο κέντρο τους Λίλα, Γιάκο, Ακόστα και στην επίθεση Ζάιρο και Κόντε. Στην διάθεση του προπονητή είναι και οι Περιστερίδης, Ναδάλες, Βιδάλ, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Νικολιάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Τον αυριανό αγώνα Ατρόμητος – ΠΑΣ θα διευθύνει ο Στέφανος Ευαγγέλου του συνδέσμου Αττικής. Βοηθοί του θα είναι οι Ιωάννης  Κουράκης (Ηρακλείου), Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και παρατηρητής ο Ιωάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας). 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ο Ατρόμητος έχει δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες με 1-2 από τον Πανιώνιο και 1-4 από την Κέρκυρα και βλέπει το αυριανό ματς με τον ΠΑΣ σαν έναν τελικό. Γι’ αυτό υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στο Περιστέρι. Χθες αντιπροσωπεία παικτών γύρισε σε σχολεία της περιοχής μοιράζοντας εισιτήρια σε μαθητές για να πάνε δωρεάν στο αυριανό παιχνίδι. Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: «Την αποτελούσαν οι Εδουάρδο Μπρίτο, Γιάννης Κοντοές και Σπύρος Γκουγκούδης οι οποίοι έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό όταν εμφανίστηκαν στην πόρτα του προαύλιου. Ως παλαιότερος στην ομάδα ο Μπρίτο είχε την τιμητική του ακούγοντας ρυθμικά το όνομα του περισσότερες φορές από τους δύο συμπαίκτες του. Τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις στους τρεις ποδοσφαιριστές όταν πια μπήκαμε στο αμφιθέατρο του σχολείου ενώ πήραν αυτόγραφα και αφίσες της ομάδας μας».

ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ

Το ματς του α’ γύρου έγινε στις 11-9-2016 στα Γιάννινα όπου ο ΠΑΣ κέρδισε με σκορ 3-0. Τα γκολ σημείωσαν στο 10’ Ακόστα με πέναλτι, 41’ και 57’ Πέδρο Κόντε. Διαιτητής ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής). 
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Καρανίκας, Ναδάλες (77' Κούτρης), Κοζορώνης, Γιάκος (69' Δώνης), Ακόστα, Μαμπουλού, Κόντε (71' Ζάιρο).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα (63' Κοντοές), Ούμπιντες, Τόνσο, Βασιλείου (55' Μπρίτο), Ντιγκινί (70' Παπαδόπουλος), Λε Ταλέκ.


ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ


Για το πρωτάθλημα νέων Κ-20 ο ΠΑΣ θα παίξει σήμερα Σάββατο στην Αθήνα με τον Ατρόμητο. Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Ρουφ και θα ξεκινήσει στις 11.30 π.μ. Θα τον διευθύνει ο Αντώνιος Βλάχος (Ανατολικής Αττικής).
-Για το πρωτάθλημα Κ-17 αύριο Κυριακή στις 15.00 στο ΠΕΑΚΙ ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ. Διαιτητής ορίσθηκε ο Δημήτριος Μπόσιας (Ηπείρου).
-Για το πρωτάθλημα Κ-15 σήμερα Σάββατο στις 13.15 στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣΗΠ ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Νέος (Ηπείρου).


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου
15.00 Ηρακλής – Λάρισα NS3
17.15 Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος NS1
19.30 Ξάνθη - ΑΕΚ NS2
Κυριακή 29 Ιανουαρίου
15.00 Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός NS2
17.15 Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα NS3
17.15 Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ NS2
17.15 Πλατανιάς – Κέρκυρα NS4
19.30 Βέροια - Ολυμπιακός NS1



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 17 αγώνες)
Ολυμπιακός 42
--------------------------------------
Πανιώνιος 31
Α. Ο. Ξάνθη 31
Παναθηναϊκός 30
ΠΑΟΚ* 26
------------------------------------------
ΑΕΚ 25
ΠΑΣ Γιάννινα 25
Πλατανιάς 22
Ατρόμητος 22
Αστέρας Τρίπολης 19
Παναιτωλικός 19
Κέρκυρα* 17
Λάρισα* 15
Βέροια  13
---------------------------------------------
Λεβαδειακός 13
Ηρακλής* 11
ΣΗΜ: Ο ΠΑΟΚ λόγω τιμωρίας ξεκίνησε με -3 β.
*ΠΑΟΚ, Λάρισα, Ηρακλής και Κέρκυρα έχουν αγώνα λιγότερο