Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Ζάιρο και ΠΑΟΚ

Κανονικά θα συνεχισθεί ο δανεισμός του Ζάιρο στον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στον ΠΑΣ προσπαθούν να αφήσουν πίσω την ήττα από τον ΠΑΣ και τα όσα έγιναν μετά τη λήξη με το φραστικό επεισόδιο του Χριστοβασίλη με τον Ίβιτς, τις αντιπαραθέσεις που ακολούθησαν και οι οποίες συνεχίσθηκαν μέσω ραδιοφώνων και χθες.
Όμως στην ομάδα κοιτάζουν πλέον την επόμενη μέρα καθώς αύριο υπάρχει το ματς κυπέλλου με τον Πλατανιά στα Χανιά και την Κυριακή το δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι που παρουσιάζει τεράστια βαθμολογική σημασία. Έτσι χθες έγινε πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους αγωνίσθηκαν με τον ΠΑΟΚ και κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους. 


Πρόβλημα έχει ο Μαμπουλού που είναι τραυματίας και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή. Όπως εξήγησε ο Πετράκης η αλλαγή που έγινε στον Μαμπουλού ήταν αναγκαστική και ο Μπέριος μπήκε σαν λύση ανάγκης με τα δεδομένα που υπήρχαν σε εκείνο το σημείο του αγώνα. Δύσκολα να προλάβει και το ματς με Ατρόμητο, οπότε θα ετοιμασθεί για το άλλο ματς με τον Παναθηναϊκό. 

Επίσης ο Κοζορώνης συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δεν θα παίξει την Κυριακή με τον Ατρόμητο. Στα Χανιά θα πάει σήμερα κανονικά και μάλιστα θα είναι στην βασική ενδεκάδα, αφού έχει χρόνο να ξεκουραστεί για το μεθεπόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στα Γιάννινα. Στην διάθεση του Πετράκη τίθεται πάλι ο Ζάιρο που δεν αγωνίσθηκε προχθές κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με αφορμή το επεισόδιο του Χριστοβασίλη με τον Ίβιτς και την ένταση που υπήρξε, στη Θεσσαλονίκη διέρρευσε μια φήμη ότι ο ΠΑΟΚ θα ανακαλέσει άμεσα τον δανεισμό του Βραζιλιάνου άσσου, αλλά αυτό διαψεύδεται από πηγές της ομάδας. Δεν τέθηκαν καν τέτοιο ζήτημα από την πλευρά του Δικέφαλου. 

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα γίνει προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς το μεσημέρι για Αθήνα και από εκεί πάλι αεροπορικώς το απόγευμα θα φθάσει στα Χανιά. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και την Παρασκευή, όπου μετά το ματς με τον Πλατανιά θα κάνει άλλες δύο προπονήσεις στα Χανιά και το Σάββατο θα μεταβεί αεροπορικώς στην Αθήνα για το ματς με τον Ατρόμητο. Επειδή η ομάδα δεν θα ξαναγυρίσει στα Γιάννινα μετά το αυριανό παιχνίδι ο Πετράκης θα πάρει στην αποστολή 21 παίκτες, όλους όσους έχει στη διάθεσή του. Στο ματς με τον Πλατανιά θα κάνει και μερική ανανέωση της ενδεκάδας, όπως έκανε και στα προηγούμενα παιχνίδια κυπέλλου.