Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Φωτογράφιση το πρωί και μετά ηρεμία με καφεδάκι

Η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας για τη σεζόν 2016-17


Η επίσημη φωτογράφιση του ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα σεζόν έγινε σήμερα το πρωί στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Στη συνέχεια ανά παρέες πήραν το καφεδάκι τους καθώς για σήμερα ο Γιάννης Πετράκης έδωσε ρεπό. Από αύριο Τετάρτη θα αρχίσουν διπλές προπονήσεις, ενώ στις 19.00 θα γίνει η βράβευση του Πέδρο Κόντε που αναδείχθηκε MVP της 3ης αγωνιστικής.


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ (13/9)

Στο Ε.Σ.Ι. "Οι Ζωσιμάδες" βρέθηκε το πρωί το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας για την καθιερωμένη φωτογράφηση. Οι ποδοσφαιριστές σήμερα έχουν ρεπό και το προπονητικό επιτελείο ανακοίνωσε διπλή προπόνηση για αύριο, στις 08:30 και στις 17:00.


Αμέσως μετά την αυριανή απογευματινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο που προέκυψε μετά από ψηφοφορία των παρευρισκόμενων δημοσιογράφων που κάλυπταν τον αγώνα. Πιο συγκεκριμένα τον τίτλο "Hall of Brands MVP" κέρδισε ο Pedro Conde και η απονομή του βραβείου θα γίνει στις 19:00 στις εγκαταστάσεις του "Hall of Brands" στο 6ο χλμ της εθνικής οδού Ιωαννίνων-Αθηνών.