Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Δέλλας: Κάναμε δώρα με 2 γκολ στον αντίπαλο

Ο Τραϊνός Δέλλας τα είχε με την άμυνα του Ατρόμητου και με τη διαιτησία



Ο προπονητής του Ατρόμητου Τραϊανός Δέλλας αμφισβήτησε το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΣ, αλλά παραδέχθηκε ότι η άμυνα του Ατρομήτου δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

«Το σκορ δε μας δίνει τη δυνατότητα να πούμε πολλά πράγματα. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνά μας σήμερα. Ειδικά το δεύτερο και το τρίτο γκολ ήταν δώρα της άμυνάς μας στον αντίπαλο. Πριν από αυτό όμως ο ΠΑΣ είχε μπει πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ με ένα εύκολο πέναλτι για το οποίο έχω αμφιβολία. 

Αναγκαστήκαμε να πιέσουμε αλλά δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που έκανε γκολ τις ευκαιρίες του. Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά έχω την πεποίθηση ότι θα φέρουμε την ομάδα στο δρόμο που θέλουμε. Δύσκολη αρχή αλλά πρέπει να την αποδεχτούμε και να βελτιώσουμε πολλά πράγματα στο αμυντικό μας παιχνίδι για να μπορούμε να έχουμε τύχη, ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδια», συνέχισε ο Δέλλας.

Για τη φάση του πέναλτι και αν αποσυντόνισε την ομάδα του, ο Δέλλας σημείωσε: «Δεν ισχύει αυτό. Μετά το γκολ βγήκαμε μπροστά και απειλήσαμε».

Για την απουσία του Φυτανίδη και αν έλειψε από τον Ατρόμητο, ο Δέλλας απάντησε: «Ο Φυτανίδης ήταν τραυματίας. Δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σε τραυματίες».