Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

Πετράκης: Συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο

Συγχαρητήρια στον κόσμο και στους παίκτες του έδωσε ο Γιάννης Πετράκης
Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την ομάδα του, τον ΠΑΣ.

«Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου για την πολύ σπουδαία προσπάθεια που έκαναν, για την πολύ μεγάλη συγκέντρωση και πειθαρχία που επέδειξαν, αλλά και την υπευθυνότητα που είχαν στο παιχνίδι και την πολύ μεγάλη ενέργεια που έβγαλαν στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά ο Πετράκης.
«Αναφορικά με το παιχνίδι κερδίσαμε δίκαια, κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά και δημιουργικά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα παικτών και υψηλούς στόχους. Μας έκανε στο πρώτο ημίχρονο κάποιες ευκαιρίες ο Ατρόμητος αλλά σε σύνολο ευκαιριών νομίζω κάναμε περισσότερες. Αυτό το παιχνίδι για μας θα πρέπει να είναι οδηγός για τη συνέχεια», πρόσθεσε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Είμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι θα έχουμε καλή συνέχεια αν αυτά που είπα τα κρατήσουμε ως κόρη οφθαλμού και κάθε μέρα στην προπόνηση με χαμηλά το κεφάλι κάνουμε την προσπάθειά μας. Συγχαρητήρια και στον κόσμο, αλλά θέλουμε να έρθει ακόμα περισσότερος στο γήπεδο. Αυτοί οι παίκτες το αξίζουν για την προσπάθεια που κάνουν», κατέληξε ο Πετράκης.