Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Μια φανέλα για τον ιστορικό αρχηγό του ΠΑΣ Γιώργο Σιόντη

Ο Θέμης Τζημόπουλος παραδίδει τη φανέλα με το όνομά του στον ιστορικό αρχηγό του ΠΑΣ Γιώργο Σιόντη


Μια φανέλα με το όνομά του παρέδωσε αντιπροσωπεία παικτών του ΠΑΣ στον ιστορικό αρχηγό Γιώργο Σιόντη, στο περιθώριο των εγκαινίων του καταστήματος Ιωαννίνων της εταιρίας Funky Buddha.
Η παράδοση της φανέλας του ΠΑΣ στον Γιώργο Σιόντη έγινε από τον Θέμη Τζημόπουλο και ήταν η έκπληξη της βραδιάς. Ο Γιώργος Σιόντης αποτελεί μια θρυλική μορφή για τον "Άγιαξ της Ηπείρου". Στην εποχή της μεγάλης ομάδας ήταν ο βράχος και ο ισορροπιστής των αποδυτηρίων, συμβάλλοντας σημαντικά στην καλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. "Με αρχηγό σαν τον Γιώργο Σιόντη, ο κάθε προπονητής μπορεί να έχει ήσυχο το κεφάλι του" είπε σε μια παλιότερη συνέντευξη στον "Ηπειρωτικό Αγώνα" ο μεγάλος κόουτς Αντώνης Γεωργιάδης.

Στην  εκδήλωση των εγκαινίων βρέθηκαν ακόμα οι Γιάκος, Καρανίκας, Ζάιρο, Μαμπουλού, Μπουκουβάλας, Πασχαλάκης, Γαρουφαλιάς, Φερφελής, Μπέριος, Περιστερίδης, Βιδάλ, Κοζορώνης, Μαυροπάνος, Μασούρας, Σκόνδρας, Ακόστα, Νικολιάς, Κολιοφούκας. Εκ μέρος της ΠΑΕ παρέστη επίσης ο υπεύθυνος επικοινωνίας Μπάμπης Καρβέλης.

Η εταιρία Funky Buddha ήταν χορηγός του ΠΑΣ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στα Γιάννινα εκπροσωπείται από το κατάστημα του κ. Νίκου Σιόντη.