Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Τι λέει ο Χριστοβασίλης για τη νέα σεζόν, τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και το θέμα με την ΕΕΑ

Στη σημερινή εκδήλωση ο Γιώργος Χριστοβασίλης μιλά με τον Ζάιρο και παρακολουθεί ο Βιδάλ




Με αφορμή την παρουσίαση των νέων παικτών, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης αναφέρθηκε για τη νέα σεζόν που ξεκινά, για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για το θέμα της ομάδας που δεν πήρε πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σε ερώτηση αν η καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος επηρεάσει τον ΠΑΣ τόνισε: «Πιστεύω  να μη δημιουργήσει πρόβλημα στη δική μας ομάδα που ξεκίνησε φέτος πλλύ νωρίς την προετοιμασία, έχοντας την περιπέτεια με την Ευρώπη.Τώρα αν αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη, θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Αυτό θέλουν και οι φίλαθλοί μας, αυτό θέλουμε και εμείς σαν διοίκηση. Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά. Είχαμε και απώλειες παικτών, αλλά πιστεύω τα νέα παιδιά που ήρθαν θα αρπάξουν την ευκαιρία και θα μας βοηθήσουν να πάμε καλύτερα από πέρυσι».

Σε ερώτηση αν πιστεύει και στη νέα χρονιά ο ΠΑΣ μπορεί να διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη, όπως πίστευε πέρυσι και δικαιώθηκε, απάντησε: «Η περυσινή χρονιά δεν ξεκίνησε πολύ καλά για εμάς, αλλά τελείωσε καλά. Θεωρητικά πήραμε τη θέση για έξοδο στην Ευρώπη αλλά δεν ήταν αυτή που έπρεπε να πάρουμε. Φέτος θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να στοχεύσουμε σε μεγαλύτερη θέση ώστε να ξαναβγούμε στην Ευρώπη και με τις εμπειρίες που αποκτήσαμε φέτος να έχουμε καλύτερη πορεία στο νέο πρωτάθλημα».


Σε ερώτηση αν οι τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο του προσδώσουν μεγαλύτερη αξιοπιστία ανέφερε: «Ο στόχος είναι η αλλαγή και με την καινούργια διοίκηση που θα βγει από την ΕΠΟ τον επόμενο μήνα, είναι να πάμε καλύτερα. Αυτό ευελπιστούμε. Το θέμα είναι αν θα γίνει και πρέπει να το δείξει ο χρόνος. Τελευταία ήδη έχουν γίνει θετικά βήματα και πιστεύω θα πάμε καλύτερα».


Σε ερώτηση για το θέμα που δημιουργήθηκε με το πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανέφερε: «Εμείς είχαμε ένα μικροπρόβλημα που μεγαλοποιήθηκε στις τηλεοράσεις, στα ραδιόφωνα και στο ίντερνετ. Υπήρχε ένα πρόβλημα με τις κάμερες που δεν λειτουργούσαν όλες. Το γνωρίζαμε το πρόβλημα, προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε μέχρι την Πέμπτη. Τελικά όλα τελειώσανε. Αυτό ήταν το θέμα που το έκαναν τεράστιο μερικά κανάλια των Αθηνών. Όλα είναι καλά». Ο κ. Χριστοβασίλης συμπλήρωσε ότι υπάρχει προθεσμία μέχρι τέλος Οκτωβρίου να λειτουργήσουν στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και οι 14 κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν.