Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Κράψη - Παραμυθιά 0-4 σε φιλικό παιχνίδι (Φωτορεπορτάζ)

ΠΑΣ Κράψης - Σούλι Παραμυθιάς 0-4 σε φιλικό παιχνίδι στο βοηθητικό γήπεδο Κατσικάς


Στο βοηθητικό γήπεδο Κατσικάς αναμετρήθηκαν το απόγευμα ο ΠΑΣ Κράψης με το Σούλι Παραμυθιάς σε φιλικό παιχνίδι. Η ομάδα της Θεσπρωτίας φάνηκε περισσότερο έτοιμη και κέρδισε δίκαια με σκορ 4-0, καθώς διέθετε περισσότερες δυνάμεις και είχε καλύτερη φρεσκάδα. Άλλωστε δεν είναι και τυχαία ομάδα, αφού φέτος ανέβασε τον πήχη ψηλά και πάει για άνοδο στη Γ’ Εθνική. 



Ο ΠΑΣ Κράψης είναι ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας, δεν είναι έτοιμος 100%, αλλά σαν νεοφώτιστη ομάδα στην Α’ κατηγορία και με τη σπουδαία δουλειά που κάνει ο Λάζαρος Γιώτης, με την προσπάθεια των παικτών και την στήριξη της διοίκησης του Γιάννη Πασιά, όταν αρχίσει το πρωτάθλημα θα είναι έτοιμος. Παράλληλα είναι μια ομάδα που έχει υγεία, καλές αρχές και με το χρόνο θα αποκτήσει την ανάλογη δυναμική στο χώρο του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Στο 23’ ο Μπόλοσης για την Παραμυθιά με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 52’ ο Κατσίφας εκμεταλλεύτηκε τραβέρσα από το κέντρο στην πλάτη της άμυνας της Κράψης και με «καμάρα» πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα Κάτσενο και έγραψε το 0-2.  Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του Σουλίου. Στο 68’ ο Ντρίτσος με πλασέ από κοντά έκανε το 0-3 και στο 88’ ο Μπόλοσης με σουτ σφράγισε το σκορ σε 0-4.
Καλή η διαιτησία του Μπαδήμα.


ΠΑΣ ΚΡΑΨΗΣ (Λάζαρος Γιώτης): Κάτσενος, Ντρης, Κόκκινος, Τσακιρίδης, Χατζόπουλος, Αντωνίου, Γιαννακούλης, Κολιούσης, Καλιαρέτσος, Αλεξίου, Γεωργούλης. Αγωνίσθηκαν και οι Ντεμίρης, Αποστολάκης, Μάτσης, Νάτσιος, Συνοδινός.



ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ (Λευτέρης Βέρμπης): Βενέτης, Μπέλος, Μπίζιος, Τσάγκας, Κάτσης, Γεωργάκης, Κύργιος, Κατσίφας, Γιαννακός, Λιώνης, Μπόλοσης. Αγωνίσθηκαν και οι Τσολάκος, Ντρίτσος, Ντούμας, Αντωνόπουλος, Σάμπρι, Σιόχος, Γεωργίου.