Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Φωτορεπορτάζ από την πρώτη συγκέντρωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Χρίστος Τσάγκας υποδέχεται αθλητές και γονείς στην πρώτη συγκέντρωση που έγινε χθες

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Έγινε χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής για τη νέα χρονιά. Ήταν το ξεκίνημα των προπονήσεων για τη νέα αγωνιστική σεζόν, όπου ο ΠΑΣ θα λάβει μέρος σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΗΠ συν τα τουρνουά που είναι στο πρόγραμμα όπως γίνεται κάθε χρόνο. Όπως εξήγησε στον «Η.Α» ο πρόεδρος της ομάδας Χρίστος Τσάγκας ακόμα δεν μπορεί να προσδιορισθεί ο ακριβής αριθμός των παιδιών που θα πλαισιώσουν τα αγωνιστικά τμήματα του σωματείου γιατί τώρα είναι η φάση των εγγραφών. Από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά θα υπάρχει η ακριβής εικόνα. Είναι αλήθεια ότι το ερασιτεχνικό σωματείο του ΠΑΣ έχει πολύ καλές εγκαταστάσεις και γίνεται καλή δουλειά σε όλους τους τομείς.

Οι προπονητές Μιχάλης Μπόλος και Δημήτρης Στούκας, έτοιμοι για να πιάσουν δουλειά


Από νωρίς χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις στο Σταυράκι άρχισαν να καταφθάνουν οι μικροί αθλητές με τους γονείς, θυμίζοντας πρώτη μέρα σε σχολική χρονιά. Τα παιδιά πήγαν το καθένα στην ομάδα τους που έχει ξεχωριστά αποδυτήρια και ξεχωριστό χώρο όπου οι προπονητές τους κάνουν ομιλίες και στη συνέχεια έγινε η πρώτη προπόνηση των περισσότερων τμημάτων. 

Ο Αγιασμός θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά η αυλαία άνοιξε από χθες με την πρώτη συγκέντρωση και την έναρξη των προπονήσεων. Στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές αλλά και σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας που είναι στις ομάδες παίδων και νέων, ένα βήμα πριν από την ομάδα Κ-15 που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας μίλησαν οι προπονητές τους  Αντώνης Δημητρίου, Δημήτριος Στούκας, Μιχάλης Μπόλος, Νίκος Νίτας, Αλέξανδρος Νιτσιάκος. Προπονητής τερματοφυλάκων για όλα τα τμήματα είναι ο Βασίλης Σκανδάλης. Όπως δήλωσε στον «Η.Α» ο πρόεδρος Χρίστος Τσάγκας, υπάρχει εκδοχή να προσληφθεί ένα ακόμα προπονητής αν οι εγγραφές ξεπεράσουν τους υπολογισμούς που υπάρχουν. 

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη της ομάδας νέων Κ-15 του ΠΑΣ


Σε ένα από τα γήπεδα του Ερασιτέχνη έκανε προπόνηση και η ομάδα νέων Κ-15 με προπονητή τον Αναστάσιο Ανθεμιάδη που ήταν και πέρυσι στην τεχνική ηγεσία. Ο Χρίστος Τσάγκας ευχαρίστησε όλους τους γονείς για τη συνεργασία, δίνοντας και τις ανάλογες οδηγίες σ’ αυτούς για τη λειτουργία των τμημάτων. Μετά τις διακοπές του καλοκαιριού ξαναγύρισε η ζωή στις εγκαταστάσεις του ΠΑΣ στο Σταυράκι και καθημερινά από εδώ και πέρα θα σφύζει από νιάτα και χαρούμενες φωνές, με την παρουσία και των γονέων που συνοδεύουν και τα παιδιά. Όλοι ευχήθηκαν μια καλή και παραγωγική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και με καλά αποτελέσματα στα σχολεία και στα γήπεδα. 

Ο προπονητής τερματοφυλάκων των ομάδων του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Βασίλης Σκανδάλης ποζάρει στο φακό μας στην πρώτη συγκέντρωση